22 entry daha
  • (bkz: adam lallana/@ceyar i kim vurdu)

    liverpool fc'de forma giyen 1988 (28) doğumlu ofansif ortasaha.

    geçtiğimiz sezon (2015/16) bir ofansif ortasaha oyuncusu olarak kah merkezde, kah sağ kanatta, kah sol kanatta joker gibi kullanıldı.

    hepimizin hemfikir olduğu gibi kötü bir oyuncu değil, lakin açık bir şekilde (iddialı takımların kadrosunda ilk 11 oynaması için) bir şeyler eksik elemanda. bu kadar gole yakın bir pozisyonlarda oynamasına rağmen, bu sezon (2015/16) ligde (7'si yedekten 23'ü as oyuncu olarak oynadığı) 30 maçta, 4 gol 6 asistlik vasat bir istatistik tutturması da bunun göstergelerinden biridir.

    bu lafımın ardından yaşlı bir futbol emekçisi* yanıma geldi ve kulağıma bir şeyler fısıldadı:

    'istatistik mini etek gibidir çok şeyi gösterir ama asıl göstermesi gereken şeyi göstermez.'

    napayım yani ebbe skovdahl'cığım; adam gelmiş 28 yaşına, bu saatten sonra gelişim göstermesi de beklenemez. tamam, çalışkan, basit ve efektif bir oyuncu; kadroda olmayı da sonuna kadar hak ediyor. lakin liverpool fc'nin özlemini duyduğumuz gibi şampiyonluk yarışına girebilmesi için, bu adam gibiler hak ettikleri gibi rotasyon-yedeklik arası bir çizgide oynamalı. sol ve sağ kanatta kriz durumunda oynasa, merkezde ise (bkz: philippe coutinho correia/@ceyar i kim vurdu)'nun yedeği olarak kadroda bulunsa; liverpool fc'ye yapılan daha kaliteli oyuncu transferleri yüzünden sene de maksimum 18-19 lig maçında forma giyse, hayat kop tribünü* için bayram olsa.

    ek bilgi: kendisi ingiltere milli takımı formasını da rotasyonda giymektedir. bugüne kadar 21 maçta milli formayı giyip, bir ofansif ortasaha oyuncusu olarak 0 gollük harika bir istatistik tutturmuştur. kendisine başarılarının devamını diliyor; yaptığı yemeklerin lezzetini tuz, şeker ve çeşitli baharatlar ekleyerek arttırmasını umuyorum.

    ---------------bonus---------------
    takımının detaylı incelemesi için bakınız;
    (bkz: liverpool fc/@ceyar i kim vurdu)
    ---------------bonus---------------
24 entry daha
hesabın var mı? giriş yap