77 entry daha
  • ne istersen onu elde edebileceğin bir yer. şu laf ne kadar da doğasına aykırı aslında tayland'ın ve budizm'in. daha da doğrusu buradaki insanların.
    aklınızda nasıl bir yer canlandırırsanız onu size veriyor diyelim hadi. hem de verirken hiç zorluk çıkarmıyor. ben giderken çok büyük önyargılarla gittim. açık konuşacağım beni tanıyan ve aklında farklı yerlere koyanlar buradan sonrasını boşuna okumasın. hiç hoş şeyler yok.

    birincisi buraya açık hava kerhanesi deniliyor. doğru, aynen öyle. sokakta ve yollarında sikemeyeceğiniz hiçbir şey yok. parasını sor, az ya da çok. sikersin. içine sokar, 2 saat eğlenirsin. 1000 bahta (1 tl 12 baht, yani 83 tl) rüyanda göremeyeceğin şeyleri sikersin. para verme yine sikersin. yürüyen veya yürüyemeyen, sorman yeterli.

    hele ki sorgulamazsan acayip eğlenirsin. misal kadının karnında çatlaklar görürsün bir sürü. sormazsan, sadece sırtını dön domal dersen olay sadece eğlence olarak devam eder. yok sorarsan 4 çocuk der. 25 yaşında, 4 çocuk. çocuklar nerede? orada burada. sorma işte orada bırak. olmaz. sorarsın. sen sormazsın belki. soran olur işte. okuyorum der. bu sadece birisi.
    sen sorma zaten, işte orada bırak. duyar kasmaya gerek yok.
    yine sorarsın. 21 yaşında. 1 çocuk annesi. çocuk yaşlı ebeveyn namına birilerinin yanında. arada fotoğraflarını gönderiyorlar. kolunda gebelik önleyici implant (implanon). niye? kondom taktır? yok. istenmiyor. para al? gerek yok, çok yakışıklısın.

    iyi de niye? para mı? dedim ya amk paranın, para burada köpek. para kıyafet ve bakım malzemesi. acayip yüksek topuklu ayakkabılar. boyu 155, giydiği topuk 20 cm.
    para her yere taksiye binmek. anlamsız anlayacağın. zaten onlar da pek anlam yüklemiyorlar. yükledikleri bir anlam vardıysa bile paylaşmıyorlar. karın doymasına da pek gerek yok, yemiyorlar. ölecek açlıktan. surinamdakiler görmesin sizi. yese 50 baht. kaldığı yer ortak. aylığı 700 baht. e ne sikim arkadaş?

    sabah saat olmuş 6. dışarısı yanmaya devam ediyor. daha doğrusu hiç soğumadi ki. standart. 28 ila 32 derece arası. yağmur yağacak gibi sürekli bulutlu veya bazen aşırı güneşli. ben bakmadım ama bir bakıyorsun sağanak yağmur diyorlar. ben gözümle görmedim ama bilirim. az evvel kameradan gösterdi birisi, bardaktan boşanırcasına yağıyor. az sonra güneş açar deseler inanırım ki şu an gece 5 orada.

    ben 5 gün gibi oldukça kısa bir süre kaldım. buna rağmen hayata dair tüm algılarım sikilmiş durumda. yanlış anlaşılma olmasın edebiyat parçalayıp görüyor musun ne tazeleri sikiyorlar muhabbeti yapmıyorum. duyar falan da kasmıyorum. üstelik paralı seks, seks işçiliği gibi kavramlara bakışım da bellidir. işte zaten bu bakış açımdan ötürü şu an kafam dönmüş durumda. böyle seks işçiliği mi olur lan? go go barda mama var. pezevenk gibi düşünebilirsin. ıslak köpüklü masajda da ruslar veya çinli abiler var. var da amına koyayım insomnia, i-bar, mixx ve diğer yerlerde ne var? para var. sonra para yok. para ne ki lan?

    özbek var burada. özbek istiyor 7000 baht. 90-60-90. seni sevdi 3500 baht (100 dolares). 1 saat işçilik için. bedava orospuluk olur mu oğlum? bedava olduktan sonra orospuluk olur mu?

    vay boş bulduğum deliğe koyayım. nasıl kafa lan bu?

    200 baht veriyorsun tam 1 saat ayağına masaj yapıyor. 20 tl bile değil. öyle yalandan karının sen yataktayken 5 dakika yaptığı türden değil. sikko spor salonundaki sözümona thai kızlarının yaptığı ne idüğü belirsiz masajdan da bahsetmiyorum. üstelik alelade bir sokaktaki alelade bir kızın yaptığı masaj bu. 20 tlye böyle sanki son masaj yaptığı ayak-bacak seninkiymiş gibi masaj yapıyor. 20 tl'ye bunu yaparken gülümsüyor. gülümsedi ya kesin verecek. ah kemal abi be!
    deli gibi gülüyorum oğlum, aklın almaz. karşında kavruk tenli kocaman gülümsemeli bir kız. öyle saf gülümsüyor ki ağzını yüzünü sikesin, o saflığın üstüne attırıp kirletesin gelir. öyle güzel gülümsüyor. kız güzel mi? değil belki ama gülüşü güzel. gözleri gülüyor. parayı kasaya verdin. ayakların belki kokuyor (ki koktuğuna emin olduğum herifler masaj yaptırıyor). buna rağmen niye gülümsüyor bu kız?
    23 yaşında adı phphphp (pim, pom, pon, phon, phugi ebesinki). merak etme ben nasıl onun adını anlamıyorum o da benimkini anlamıyor. al sana gülecek bir şey daha. kahkaha lan bildiğin. gülümseme değil. sorsan hadi gidelim, belki gelir belki gelmez. sormaya gerek var mı? elinden tut, gelir. mesai bitince tabii. sormazsan gülümser. otobusünün arkasından bile gülümser. o tutmadığın eli bile sallar.

    gündüz vakti sokaktasın, yürüyorsun. birisi gülümseyerek dibine kadar geliyor. hi. vay orospu! hi denir mi yolda yürüyen adama. hi back to you. nasılsın? iyiyim. sen nasılsın? bir de hayrola? şaşkınlık. çok uzunsun. sağ ol. sen de çok incesin. sağ ol, sadece uzun olduğunu söylemek istemiştim. hediyesi kocaman bir gülümseme ile yürür gider. ardından bakakalırsın. burada görsen aynı muameleyi yapacağın çıkarımın haddi hesabı olmaz. gülmedi de sordu verecek olur.
    bu defa avm'de yanından geçerler. kıkırdarlar. hayrola dersin, el sallar, yürür giderler.
    şehrin ruhu mu orospu? senin ruhun orospu amın evladı. sen olayı hiç anlamamışsın. anlayabileceğini de zannetmiyorum.

    walking street saat 01:30. bıyıklı maraş dondurmacısını geçtikten sonra sağda liseli konsepti gogo önündesin. koluna yapışmış 2 tanesi. "aşkıım" (türkçe dublaj var, altyazı yok). yanağından öper misin? içeri gir. kucağa oturması, ellemesi, azıcık da senden hoşlandıysa öpmesi 175 baht (15 tl). kendin bir şeyler mi içiyorsun 200 baht da o. ehhh.
    az ileride dünyanın en salak olayı. kız oturmuş su dolu varilin üstünde. yanındaki mekanizma bağlı kocaman bir hedefe. elde toplar, 100 baht (10 tl) 5 top. atıyorsun. kız düşüyor. kuru olan diğer bir kız geçiyor platformun üstüne. yeni geçen de 20'li yaşlarında. hava sıcak. sıkıntı yok. ama anlam? amerikan kolej-festival sikko işleri bunlar.

    angel'a mı gittin. götü sivilceli genç kızlar ortadaki platformda. kız arkadaşlarıyla gelmiş çinli ve ingilizler kenardaki oturma yerlerinde. pinpon topları yine 100 baht 5 tanesi. atıyorsun orta yere, kapışsın kızlar. at bir kahkaha? attın mı? aferin. devam.
    20 bahtlardan çıkar (1,5 tl) yumçuşla şimdi. haaah. bunları at sahneye. nasıl da yerlerde birbirlerinin üstünde sürünüyorlar. mis.

    aşık olmak mı? ebenin. çok zor. senden hoşlandığını düşündüğün kız sana bu çocuktan hoşlanıyorum ama bana yüz vermiyor diye boy boy fotoğraflarını gösterir. gösterdiği çocuk çemçük.
    sabaha kadar öpüşürsün, götüne kadar her yerini sikersin. güzeeel. doymadın mı yalat. ohh.
    yetmedi mi lan? daha hala mı? al hadi gururunu da yalat. öncesinde para verdiysen bile bundan sonrası sana bedava. ara, anında gelirim diyor. motoru var, seni taşırım bile diyor. haydi sor şimdi ne iş yapıyorsun? 19 yaşında. masaj salonunda masöz. bugün akşama kadar 6 defa blowjob yapmış. neee, ağzını mı yıkattıracaksın, yooook artık.

    orada işte line, tinder. arka arkaya mesajlar. para mı ulan? para köpek birader. para olsa sadece, anlarsın. başka bir şey bu. ve işte bunu anlamıyorum. sonra açık hava kerhanesi.
    niye bunca ladyboy olm? bir açıkla hadi. buyur. tuktuk üstünde ayakta kendini, yanındakini pazarlayan 16'lık henüz erkek geleceğin ladyboyunun mantığını açıkla bana. almanca bilen, ingilizcesi düzgün bu çocuk yanında bir kız oturmasına rağmen niye senin dizini okşuyor? oracıkta siktirecek kadar ne oldu? saat sabah 5:30 lan!

    ortada bir sevgi açlığı var. toplumsal garip bir şey. pattaya'yı görmemiş adama bunu anlatabileceğimi zannetmiyorum. görene de anlatamayabilirim ya neyse.
    muhtemelen ilerleyen yaşlarımda gider buralarda uzunca bir süre yaşarım. 45 yaşında elde 20'lik kızla avm gezerim. oradan oraya çekiştiririm. sübyaeaaann. isyeaan.

    şaka bir yana öyle anlamsız, alacam başımı gideceğim tribi değil lan bu. görmedin anlamıyorsun. gitsen de anlamayabilirsin. sik, sok. onların tabiriyle bumbum. hala mı anlamadın lan? ben de anlamadım vallahi. anladığını düşünüyorsan da helal kank. hadi git götünü parmakla.
69 entry daha
hesabın var mı? giriş yap