• edit: kişi adları ve olayların detayları çıkarılmıştır.biliyorsunuz günümüz türkiye'sinde gerçekleri söylemek her zaman ticari itibarı zedeler.

    edit 2: doğa koleji hukuk departmanı bana ulaşarak ilgili entryyi silmemi rica edip, öğretmenlerin sorunlarıyla ilgilenecekleri sözünü verdiler. sizin affınıza sığınarak ben de entry iceriğini siliyorum. sonuç olarak hedefimize ulaşıp, geniş kitlelere ulaşmamız ve yönetime sesimizi duyurmamız sizin sayenizde oldu. cok teşekkür ederim.

    iş bu entry kurum verdiği sözleri tutmadığı takdirde güncellenecektir.

    editson: içeriği silmeme dair binlerce mesaj aldığım için bu editi de yapmak sorumluluğunda hissettim. okul yönetimi öğretmenlerine sözleşmelerinde içeren hakları sunmadığı için bu başlık açılmıştı. ancak sizlerin de katkılarıyla sosyal medya etkisi kendilerine yansıdı ve kurum içerisindeki tüm öğretmenlere, sözleşmede sunulan haklara sonuna kadar sahip olacakları ve bu hakların bizzat hukuk departmanı tarafından korunacağı sözü verildi. biz de halihazırda uzlaşmacı tavır izleyen okul yönetiminin bu yaklaşımını suistimal etmek istemedik. başta da dediğim gibi ben ve diğer velilerimizin amacı yalnızca öğretmenlerimizin hakkını savunmaktı. bu son editi konuyla yakından ilgilenen tüm velilerle birlikte ortak bir kararla yazıyoruz.

    verilen sözlerin tutulacağına inanmak istiyoruz. çünkü öğretmenlerimiz tüm bu hengameden inanılmaz yoruldu ve onları daha fazla yıpratmak istemiyoruz. neticede bu noktaya kadar çocuklarımızı tüm bu olayların dışında tutmayı başardık, özellikle yaklaşan sınav dönemiyle birlikte en kırılgan oldukları günler de başlıyor. bu uzlaşmacı tavrımız lütfen sizi sinirlendirmesin. biz her şeyden önce anne/baba 'yız ve bu toplumdaki tüm rollerimizden daha önemli.

    sağlıcakla kalın
42 entry daha
hesabın var mı? giriş yap