69 entry daha
  • öncelikle farklı zamanlarda fenerbahçe erkek basketbol takımı ile ilgili başlıkları çeşitli zamanlarda hortlatan, artık bakanlıkça kadro verilmesi gereken, her zaman bizi zinde tutan caanım trollerimize sesleniyorum. ülkerspor bitti. yedik biz onu. ham yaptık. midemize de oturmadı. son olarak götünüze koyim.

    maça gelirsek;

    efes maça dunston ve doğuş ile pota altında sayı bularak başladı. önceki maçlarda doğuş'un pota altında uçarken neden hiç potaya bakmadığını anlamamıştım. ahmet çakı bunu istedi sanırım.. çok başarılı olsalar da dış atışlardaki fena* yüzdemiz bunu boşa çıkardı. üstelik efes'in bu tercihi dış atıcılarının ritm bulamamasına sebep oldu. ve maçta yavaş yavaş koptu gitti. diebler kumarı ise kopuşu hızlandırdı. belli ki maç yapmaya hazır değil.

    bobby dixon blok tehdidi yüzünden aşırı bombeli bir şut attı. ama potayı buldu. ahmet düverioğlu'na yerleri süpürttü. rakibi moral olarak çökerten hareketlerin çoğunda imzası vardı.

    kalinic çok formda. sezon boyu savunmada iyi olsa da pota dövmekle meşguldü. tam zamanında kendine gelmişti. ve bir dahada bırakmadı.

    datome bilindiği gibi. adam sanat yapıyor.

    diğer oyuncularımız da vasat üstü oynadılar. seri ülker arena'ya dönmeyecek gibi veda ettiler. cumartesi bitsin bu iş, yorulmasınlar artık.

    bu arada değerli yöneticilerimizin de ağzına sıçayım. obradoviç'in götü kalkacakmış. lan adam daha ne yapsın maç oynanırken mi terketsin salonu? kendine tezahürat başlayınca oyunculara istiyor ve yerine oturuyor, maç biter bitmez içeri giriyor. herkesi kendi gibi zannediyorsunuz. bu takıma da olumsuz manada dokunursanız melek hu için kombine mi satacaksınız?

    eyyorlamama son veriyor, gözlerinizden öpüyorum.
17 entry daha
hesabın var mı? giriş yap