412 entry daha
  • açılın ben geldim.

    tamamen hayal satan bir epilasyondur nokta. arkadaşlar benim laser mecaram 5 yıl kadar önce başladı. efendime söylim caddede gezerken bir gün "indirimmmmm" yazılı bir güzellik merkezi gördüm ve koştum. zira kıldan tüyden oldum olası kıllanan bir insandım ve kıllı hayatıma daha fazla devam edemeyecek noktadaydım. niye efendim? çünkü haftada bir kıl tüy yolan biriydim. üstelik de insanların korkulu rüyası epilasyon aletiyle ve yaz kış! o yüzdendir ki nice hemcinsimin aksine kışı bırak yazın bile üşüyerek geçirirdim günlerimi.

    neyse lafı fazla uzatmayayım. o zaman bir gaz sözüm ona kampanyalı geçirilen bir fiyatla laser maceram başladı. ama ne başlamak. 1 gidip 5 gitmediğim toplam 5 seans lazer maceram bir süre sonra bana fazla geçmiş olacak ki başka bir mekana "iç erenköye" taşındı. caddede bir bacak parası verdiğim paraya içerenköy'de komple vücut yapan yer buldum. sonra buradan 5+5 seans lazer satın aldım. etti mi sana 15 seans. dile kolay toplam bilmem kaç senedir düzensizliğin krallığı ile lazere gittim. lazerci kızın kafa ütülemesine 15 seans dayanmak da öyle kolay değil ha. bir yandan kıçınızı başınızı cazır cuzur yakıyor diğer yandan "tatlım olmuyor böyle, hiç gelmiyorrsun. bak bitmez seninkiler diyim sana. ben bu işin uzmanıyım. bu kafaya güven" notalarında sözler sarfedip beynimi yakıyor. dünyanın en samimiyetsiz ortamında büründüğüm maskemle mekana gitmekten bile yoruldum bilmem kaç senenin sonunda. son 1 senedir de artık taciz boyutuna giren "seansınız geldi koşun" aramalarıyla boğuştum. yahu seans benim seansım sana ne? her arayışta "ay vallahi bu ay dedem öldü, gelecek ay da ben ölürüm herhalde" diye bahana bulmaktan ömrüm çürüdü. hayır bir de seans yok kardeşim. arıyor "cumt dolu ama sana bi güzellik yaptık mutlak gelmen lazım. bak seansın geçiyor, o tüyler bitmez anam, kıldan tüyden öleceksin, sonun bunlardan olacak, allah belanı da verecek" diye saydıkça sayıyor. anam babam bu kadar düşünmez kılımı tüyümü derdimi.

    neyse uzatmayalım. iyisiyle kötüyüsüyle 5+5'in son 5. seansın da birkaç ay önce bitti. bitti ama benim kıllar bitmiyor. en temizi koltuk altı. 3 - 4 tane kendi halinde bezgin kıl var. onlar da 6 ay dokunmazsan kendini göstermiyor. en son örülecek kadar uzamıştı da anlamamıştım. bu saç ne burada diye çekince fark ettim. neyse derdim şu ki bu kıl tüy bitmedi. bacaklara falan ayda bir jilet vurmak gerekiyor. geneli çok seyrek, bazı bölgeler sık seyrek olmakla beraber hala mevcudiyetini koruyor bu kıllar. bitmedi allah'ın cezaları. üstelik ben gaza gelip "ay şu çenemde de 1-2 tane var, bıyıklara da vursak da komple bu dertten kurtulsam" dedim ve o bölgelere de itinayla girdik. girmek çok iyi ama çıkış kolay değil. oradaki tüylerden kalınlar gitti, inceler bi coştu sanki emin değilim. analiz etmekte güçlük çekiyorum. e kollar desen onlarda da var hala.

    ha ben bunları niye yazdım. çünkü "bir daha lazere gitmem çok zararlı kanserojen hem zaten çok büyük bir riskim var ühühühühü" diye ağlıyordum daha birkaç güne kadar. o kadar kararlıydım ki etrafımdaki herkese "lazer yaptırmayın benim tonla param gitti. çok zararlı. kıllarınızla barışın. hem kılları aldırmak zorunda bile değiliz" derken bugün telefonum çaldı. arayan lazerci kızdı. tabii ki cevap vermedim ama aklıma girdi yine. şu bacaklarda var bir şeyler, e kollar da bitmedi, bıyıklar desen dert. acaba bi 5 seans daha çaksam da komple rahat mı etsem? bu defa söz hiç aksatmam. 5'ten sonra da kuran çarpsın devam etmem bak. son seans. 5 taneyle bir şey olmaz mı? inş olmasın lütfen.
772 entry daha
hesabın var mı? giriş yap