8 entry daha
  • uzaktan bakınca çok kolay görünce de çok zor bir iş bu. hayır, zor kısmı bütün gün çocuk sesine maruz kalmak, evrak işleriyle uğraşmak, bakanlığın saçma politikalarına maruz kalmak falan değil. bu işin zor kısmı böyle durumlarla karşılaşınca başlıyor. çocuklar sizi sevip, size güvenip, gelip sırlarını anlatmaya başladığında. doğru adımı atmadığın durumda karşında, sana güvenmiş, senden yardım bekleyen yürekleri kaybetmek hiç de zor değil.

    saadet, hepimizi ağlatırken belki de dünyanın en zor savaşlarından birini vermiş. bizim bu kadarını dinlemeye katlanamadığımız hikayeleri teker teker mağdurların ağızlarından dinlemiş. bizim şu an hissettiğimizin onlarca katı acıyı kalbinde hissetmiş. bunca kötülüğün olduğu bir dünyaya çocukların onlardan alınmaya çalışılan kahkahalarını geri vermiş.

    umarım meslek hayatı boyunca bir daha böyle bir savaş vermek zorunda kalmaz. umarım bahsettiği çocuklar, kendi çocuklarını çok daha güzel bir dünyaya getirir. umarım, küçücük çocukların savunmasızlıklarından faydalanmaya çalışanlar da kendi çukurlarında yok olur.

    sağ ol saadet, var ol...
73 entry daha
hesabın var mı? giriş yap