131 entry daha
  • herkes yardırmış "ülkücü", "beyaz türk" vs..

    uzun zamandır bu suriyeli meselesi hakkında yazıyorum. bu başlıkta da üçüncü entrym olacak. ne beyaz türk'üm ne de ülkücüyüm. yıllarca kripto olarak yaşamak zorunda kalmış, hrıstiyan bir ermeniyim ben. evet bu ülkeyi sevmiyorum. geçmişte atalarımın, şimdi ise kendimin çektiklerinden dolayı asla affedemeyeceğim bir ülke türkiye cumhuriyeti. türkiyeden siktir olup gitmek başlığında, ermeni soykırımı başlığında, bilimum başlıkta yazdıklarımdan teyit edebilirsiniz.

    lakin tüm bunların yanında, henüz siktir olup gidememiş olsam da bu ülkede sevdiğim kavramlar da var benim. mesela beşiktaş var (hem semt hem futbol takımı), kimseler sevmese de yaşadığım şehir olan ankara var. her ne kadar başarısız ve kötü sonlansa da yaşadığım ilişkiler, eski evliliğim var. konur sokakta içmeler, kazan'dan inönü stadına yürümek var.

    ben bu devleti hiç bir zaman sevmesem de çeyrek asırdan fazla süredir bu topraklarda var oldum. okudum, eğittim. hali hazırda halen bu ülkenin yararına olacak tesislerde mühendislik yapıyorum. bu işlerimi de daima dinimin emrettiği gibi en iyi şekilde yapmak için gücümün son zerresine kadar çalıştım.

    günümüzde suriyeliler gerçekten bu ülkeyi mahvettiler. islami terör, dilencilik, bilimum suç, uzun zamandır görülmemiş hastalık vs.. bu adamlar ile geldi türkiye'ye. vergisini veren, dürüstçe çalışan ister türk, ister ermeni, ister rum, ister kürt, vs vs vs herkesin emeğini sömürdü bu insanlar ve sömürmeye de devam ediyorlar. ülke vatandaşlarının sahip olmadığı her türlü ayrıcalığa ise dibine kadar sahipler.

    belirttiğim gibi, ben bir ermeniyim. belki de hiç bir zaman sizden olamayacağım ancak burası benim de ülkem. benim de alın terim var bu ülkede. kim ne derse desin, alın terimi çaldırmak istemiyorum. ister bana küfredin, ister aşağılayın, ben türkiye cumhuriyetini sevmesem dahi hain değilim ve bu ülkenin ilkelerini savunurum.

    darısı bunu bile yapamayan türklerin başına.
194 entry daha
hesabın var mı? giriş yap