1484 entry daha
  • bir beşiktaşlı olarak bütün dürüst hislerimle söylemem gereken bir kaç şey var.

    1- eğer fenerbahçe, bu adamı sırf "gökhan gönül'e misilleme" olsun diye aldıysa, biz gökhan gönül'ü alarak onların sağ elini kestik, onlar ismail'i alarak da kendi sol elini kesti. bak bunu kötü niyetle söylemiyorum, son 3-4 yıldır, güntekin onay'dan mehmet demirkol'a, turgay demir'den, ergin aslan'a, rıdvan dilmen'den ersun yanal'a kadar herkes, ismail'in avrupa için yeterli bir sol bek olmadığını ve mutlaka takviye yapılması gerektiğini söylemiştir. bu adam avrupa'da oynayan hiç bir takımda ilk 11 oyuncusu olmamalı.

    2- beşiktaş, savunmada zaafları olan, orta yapmayı beceremeyen adama senelik 1,2 milyon euro önermiş (ki atiba bu parayı almıyor) fakat kendisi 1,7 milyon euro istemiş. beşiktaş da vermem deyince, fenerbahçe büyük ihtimalle beşiktaş'ın verdiğinin 300-400 bin euro fazlasına bağlamış işi. eyvallah, herşey kitabına uygun. ama şunu sormak lazım, sen ismail köybaşı gibi yedekte tutabileceğin seviyedeki adama senelik niye 1,6 milyon euro veresin? küfür etmeyeyim diyordum ama, ulan bu adam motta'nın yedeğiydi amına sen koyasın.

    3- herşeyden önce, gökhan gönül ile kıyaslamak yanlış. adam fenerbahçe'nin kendisine teklif ettiğinden daha az paraya bize imza attı. ismail'in sözleşme şartları belli değil ama, sanmıyorum ki fenerbahçe'ye 1 milyon euro'ya falan gitsin.

    4- fenerbahçe ismail köybaşı'na 800-900 bin euro seviyelerinde imza attırabilirse, yedek kulübesi için ucuz ve alternatif olarak iyi bir oyuncu almış olur. yalan yok, çek cumhuriyeti maçındaki hücum performansını (ki o maçta da bir iki bariz savunma hatası yapmıştı ama göze batmadı) tüm sezona yayabilirse harika bir ilk 11 oyuncusu bile olabilir.

    5- herşeyi geçtim, caner'den sonra gelinen seviye ismail mi amına sen koyasın?
1531 entry daha
hesabın var mı? giriş yap