213 entry daha
  • dün, açık pembe, yuvarlak ve üzerinde dr yazandan içtim. ve nasıl derler bok gibiydi. piyasada bunun iyisi kötüsü varmış. bu sefer kötüsüne denk geldim demek. bu çeşidi sakın içmeyin.
    yarım saat içinde göz bebeklerimde kaymalar başladı, ardından çenem şiddetle titreme nöbetine girdi. kafamı yaşasam tam yaşayamıyorum. haldır huldur terliyorum. beter bir hale geldim. kalp atışlarım müthiş yükseldi. nefes alış verişim hızlandı.
    neyse yani ex dediğimiz şey, içildikten sonra, iyisindense, çok güzel kafa yaşatır. beni 10 saat tuttu(tabii 10 saat zirvede değildim, yükseliş, zirve, düşüş ve kapanış toplam 10 saatimi aldı). yüksek özgüven, mutluluk, umursamazlık, enerji, uyku kaçırma gibi etkileri vardır.
    benim içtiğim mda bazlıydı sanırım. bunun değişik çeşitleri var ve alırken bunu asla bilemezsiniz. dün bu salak şeyi bi daha içmicem falan diye karar aldım ama bakalım zaman ne gösterecek.
    not: bağımlı falanda değilim. ayda 1 veya 2 ayda 1 adet içen bir insanım. ama işte yinede can istiyor.. değişik kafalar.
    en iyisi hiç içmemiş olan kimse "1 kere içeyim yaaa" diyip içmesin bu malı.
249 entry daha
hesabın var mı? giriş yap