20 entry daha
  • oyunu gtx 970 ile ultra ayarlarda 1080p'de akıcı bir şekilde oynadım. zaman zaman fps drop olsa da sıkıntısız bir oynanış oldu.
    oyun tamamen senaryosuna güvenerek çıkarılmış. bu yüzden ya iyi bir ingilizceniz olmalı ya da oyunu türkçe oynamalısınız. türkçesi henüz yok. senaryo da karışık olduğu için ortalama ingilizce tam verim vermeyebilir. oyunun tamamen türkçeleştirilmesi (dizileriyle beraber) türk oyuncular için oyunun puanını 1 tıktan fazla arttırır diye tahmin ediyorum.
    oyun için live action series çekilmiş. tanıdığımız bildiğimiz iyi oyuncuları var.
    oldukça enteresan grafiklere sahip bir oyunla karşı karşıyayız. bazıları hoşlanmayabilir, bazılarıysa tam aksine gayet sevebilir. life is strange oyununu anımsattı bana biraz. konuşmalar, ağız oynamaları sırıtmasın diye oyun blurlu.
    oynanış ise 2 bölümden oluşuyor.
    birincisi bulmaca
    örneğin girilmesi gereken bir kapı var. bu kapıya çevredeki objeleri kullanarak, zamandaki bozulmalardan faydalanarak ulaşıyorsunuz. kullandığımız karakterdeki hantallık oyunun bu kısmında bazen can sıkıcı olabiliyor.
    ikinci kısım ise çatışma
    bu kısım oldukça zevkli. flash gibi zamanda hızla ilerleyerek düşmanları indirebiliyorsunuz. pek zorlayıcı değil fakat eğlenceli. sonlara doğru çatışmalar zorlaşabiliyor.
51 entry daha
hesabın var mı? giriş yap