2 entry daha
  • alanya belediye meclisi'nin suclulara tu kaka diyerek baska mekanlara dogru itekleme amacli uygulamasidir. "hukuka uygun degildir" seklindeki yorumlar tamamen meclisin ustun dehasini cekemeyen diger belediyelerin oyununa gelmis mihraklardan kaynaklanmaktadir.

    efendim benim bu konuda, alanya belediye meclisi'ne nacizane onerim, alanya sinirlari dahilinde suc isleyen vatandaslarimizin, ki "mizin" demek bile nasil midemi bulandirdi anlatamam, vahsi aslan kaplan ve benzeri hayvanlarin onune atarak direk parcalanmasidir.

    boylelikle hem savci, avukat, mubasir, mahkeme salonu seklinde surup giden uzun hukuki masraf listesinden, hem de gardiyan, su, ekmek gibi mahkumlar icin harcanmasi gerekn zaruri masraflardan kurtumus oluruz. buna ek olarak suclularin parcalanma gosterisinde bir disneyland kivami yakalayabilme ve avrupadan daha cok turist cekme gibi bir olasiliga da her zaman sahip oluruz. iki marketing ayarina bakar ne de olsa. ispanyol dedigin boganin parcalanmasindan gani gani eurolar kazanirken, turk olarak bu guzelligi degerlendirmememiz zaten dusunulemez.
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap