• açık radyo'da her salı 23:00'de yayınlanan "esintiler" adlı programı hazırlayıp, sunan ve jazz dergisi'ne yazılar yazan caz gönüllüsü.

    kendi ağzından özgeçmişi:

    orta okulu avusturya lisesi'nde, liseyi robert kolej'de okudum. boğaziçi üniversitesi işletme bölümü'nü bitirdikten sonra louisiana state university'de işletme alanında yüksek lisans yaptım.

    mezun olduktan sonra, aynı üniversitenin pazarlama departmanı'nda öğretim üyesi olarak görev aldım. eczacıbaşı-sanipak'ta ürün sorumlusu olarak başladığım profesyonel çalışma hayatına, procter & gamble'da ürün müdürü ve mudo/chevignon'da genel müdür yardımcısı olarak devam ettim. 7 sene futureprints a.ş.’nin kurucu ortağı olarak yönetim kurulu üyeliği'ni sürdürdüm.

    mayıs 1996’dan beri haftada bir açık radyo’da yayımlanmakta olan “esintiler” isimli programım, "jazz dergisi" ve "andante" klasik müzik dergilerine yazdığım yazılarım amatörce bir heyecanla devam ettirdiğim, hayatıma zenginlik katan, değer verdiğim uğraşlarımdır.

    müziğin yanısıra, bilgisayar ve felsefeye ilgi duyarım, araştırma-severliğim ve değişik kültürlere olan merakımdan yolculuklarım hiç bitmez.
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap