12 entry daha
  • her gün uğraştığım çomar surusunun başka bir neferinin icraatidir. neredeyse her gün kavga ediyorum bu modellerle kimi metroda kulaklığın sesini açar, kimi yüksek sesle konuşur. ama bunlara sesinizi çıkartmassanız daha da otesini yapacaklardır gençler.

    aha geçen gün; sabah işe giderken nadir olan durumlardan biri oldu ve oturdum. tepemde biri telefonun hoparlörunden acmis vine izliyor (fiat diblolu, çizgili t-shirt lu, göbekli modelleri dusunun öyle biri) bir izledi eyvallah merak etmiştir, ikincisine de eyvallah ama 3.yu açınca;

    +abi sunu kapatirmisin
    - ne oldu kısık seste açtım
    +ne kısık sesi gelmissin kulagimin dibinde video izliyorsun
    -ne olur idare etsen 2 dakika (got herifteki piskinlige bak)
    +ya senin neyini idare edeceğim sabahın bu vakti gelmiş video acmissin birde idare et diyorsun. senin neyini idare edeceğim ?
    - bir sebebi yok.
    +636273663error636363+hdhdhd

    tabi buna bisi demeden, ters ters bakarak kafayı egdim. bir daha acarsa neler olacağını az buçuk tahmin etmiştir. ve o dakikadan sonra bir bok yiyemedi got veren.

    metrodan inince ise aynı vagonda olduğumuzdan haberim olmayan iş arkadaşım;
    -kanka kiminle kavga ediyordun.
    +gelip baksaydin amk gormemedin mi ?

    bunlara ses cikarmazsaniz ileride bunları yapiyorlar ne yazık ki. o yüzden ses çıkarın. iş arkadaşım olan dalyarak gibi olmayın. bakın ben istanbul 3. bolgedenim. yani malum orospu çocuklarını başımıza getiren yer ve bu modellerle her daim kavga ederim. sizde edin ve kendinizi savunun. yoksa bunun ötesinde bunu da yaparlar, otobuste şort giyiyorsun diye tekmede atarlar.

    hep dediğim gibi; kalabalık ama korkaklar.
9 entry daha
hesabın var mı? giriş yap