452 entry daha
  • ulan şu sözlüğün iyice boka battığını her gün söylüyorum da, ne survivor (560), ne 30 yaşında bekar kadının bilmemnesi (170), ne de bakire olmayan kadınla evlenmek (240) ne de başka entri patlaması yaşanan cahillik, durgun zekalılık ve avamlıklar midemi şuraya "gaylik kadar iğrenç değildir" yazılıp bunun 130 mental retarde cühela tarafından favorilenmesi kadar bulandırmamıştı. lan ben burayı çok severdim, burada böylesi bir urban decay yaşanabileceği aklımın ucundan geçmezdi 3 sene önceye kadar.
    kuzenle evlilik değil mevzu, içindeki homofobiyi her fırsatta kusma isteği. bugün kuzen evliliği olur, yarın kadına şiddet olur, ertesi gün başka bir şey olur konu, ama homofobi değişmez.
    yazarlığı bırakan bir arkadaşım "sözlük ev tutmaktan imtina edeceğim ilçelere benzedi" demişti, daha iyi bir tanım yapılamazmış.
    birkaç gün önce bir ilçenin chp belediyesi olduğunu anlamak gibi bir başlık görmüştüm, hadi kalp malp kırarım diye "beş çocuğundan en az üçü engelli ve kendileri ölümüne muhafazakar, homofobik, mizojin aileler yaşamaz pek" yazmaktan caymıştım, düşünceliliğimi sikeyim. bir sabah uyanmışım da belediyeden "ilçeniz kentsel dönüşüme girip sultanbeyli'ye dönüştürülmüştür, zaaa xd" yazan kağıt gelmiş gibiyim.
    kentleşmenin ve sosyalliğin tavan yaptığı bu çağda kimsenin bu kadar çaresiz olduğunu düşünmüyorum ama 1970'te yaşamıyorsanız kuzeninizle evlenmeyin, epidermolizis büllozanın, dil damak bozukluklarının, bacak kısalığının, sayamayacağım türlü türlü hastalığın bir çocuğun hayatını karartması ihtimaline veya zeka özrünün evladınızı homofobi hastalığına sürüklemesine izin vermeyin. ananız babanız kuzen olsun olmasın, eğer homofobikseniz siz kimseden üremeyin. homofobi hastalıktır, sadece kapitalizmin kucağına birkaç yeni köle yuvarlamayacaklar diye kadınla kadının, erkekle erkeğin aşk yaşamasını lanetleyen şeyleri gerçek zannetmek, eşcinsellerden iğrenmek hastalıktır, potansiyel katilliktir ve tedavi hatta tecrit gerektirir. ama cahillerden iğrenmek haktır ve bu hakkımın %90'ını her gün burada harcıyorum mnkyum.
    "giylik kidir iğrinç diyilll". (bkz: ses etme/@isolde)
    yazar alım kriterlerinize tüküreyim sizin be.
    edit: "dinen sakıncası yok, demek ki nermel" he kardeş, aynen, çok normal çünkü dinde sakıncası yok. valla ben de bir din icad etsem kuzen evliliğini teşfik etmekle kalmaz emrederim, lol.
1090 entry daha
hesabın var mı? giriş yap