5 entry daha
  • tutmaz dediğim rezalet.
    öncelikle arkadaşa geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum yaşananlar gerçekten üzücü. yalnız, bir servis elemanının "abi bunda bi mikroçip var 120-140 arasında giderken bozulsun diye koymuşlar" demesiyle benim s.git demem arası 1ms falan sürerdi.

    en büyük hata biz tüketicilerde. karşımızdaki saçma salak konuştuğunda yüzüne vurmadığımız için, mağdur olduğumuzda kıyameti kopartıp hakkımızı aramadığımız için bu havaları atmaya devam ediyorlar.

    vw türkiye yani doğuş konusuna gelince, benzerini defalarca görmüş biri olarak söyleyebilirim ki doğuş bayilerinden kan alır kan. siz doğuşa baskı yapın, bayi sizin istediğiniz kıvama gelecektir.

    bir de o bozulsun diye çip var diyen elemanın adını verin muhtemelen işten attırırsınız.
    abartısız olarak, satış veya serviş danışmanınızın adını verip doğuşa şikayette bulunun, bu şikayette haklıysanız çok sert şekilde çalışana iletiliyor ve birkaç tekrarda işten çıkartılıyor.

    doğuş grubu, elemanına iyi bakan sosyal haklar tanıyıp, yurtdışı turlara vs gönderen, bir tartışmada haklıysa arkasında duran ama elemanı yanlış yaptığında kapitalist sistemi sonuna kadar hissettiren bir oluşumdur.
53 entry daha
hesabın var mı? giriş yap