10 entry daha
  • bu aralar süper bir tanıtımı var, hastasıyız. buyurun efendim, internette hiçbir yerde olmayan türkçe çevirisi.

    doğaya baktığınızda herşeyin doğal bir akışı olduğunu görürsünüz, doğal bir döngü içinde olduğumuzu varsayar, suyun döngüsü, yiyeceklerin döngüsü, rüzgar bile dairesel hareketler çizer, ne yaşanırsa mutlaka bir tepkisi olur, 17 yıl boyunca bir çadırda yaşadım, çadır daire şeklindeydi, kuşlar yuvalarını daire şeklinde yapar, dünyayı bu şekilde görürseniz doğadaki bütünlüğün farkına varırsınız be dikkatli bir şekilde bakacak olursanız, doğayla bütünleştiğinizi görürsünüz.
    modern dünyaya bakacak olursanız dairesel bir şekli olmadığını farkedersiniz , sabah kare birşeyin içinde uyanırsınız, kare bir odaya uyanırsınız, dikdörtgen bir kapıdan geçersiniz, oturduğunuz masa dikdörtgendir, mısır gevreğinizin kutusu bile dikdörtgendir. sonra dikdörtgen arabanıza binip, dikdörtgen binanıza gidersiniz, tabi dikdörtgen asansöre binersiniz, üst kata çıkıp dikdörtgen bir odada yürümeye başlarsınız, dikdörtgen monitörünüzün önüne oturursunuz, klavyeniz bile dikdörtgendir. köşeli bir gün yaşarsınız.
    bunun nasıl bir döngüsü olabilir ki.. oysa doğanın döngüsü daire şeklindedir, nedense köşeli kartların, köşeli eşyaların olduğu bir dünya yaratırsınız ve buna modern ve normal amerika dersiniz. acaba ben normal olmak istiyor muyum? ı-ıh bunun daha iyi bir yolu var .

    mountain men
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap