21 entry daha
  • çok ciddi bir ruhsal çöküş yaşayan, kariyerini sonlandırdıktan sonra izole bir hayat süren sevimli aktris.

    geçtiğimiz günlerde dr phil denen düzenbaz, artık ruhsal hastalık seviyesine ulaşmış olan shelley duvall'ı programına çıkartarak reyting peşinde koşmuş, hasta olan kadını istismar etmiştir.

    shelley duvall fizikten ve ruhen çökmüş durumda, hatta yer yer gerçeklikle bağını yitiriyor. robin williams için ölmedi, o bir shapeshifter açıklaması yaptı dr. phil adlı zerzevatın banttan yayınlanan programında.

    bu korkunç istismar karşısında çok sayıda hollywood emektarı ayaklandı, kubrick'in kızı vivian kubrick gofundme üzerinden bağış kampanyası başlattı.

    bu arada 1 ay önce yapılan utanç verici röportaj çekimi sonrasında tv şaklabanı dr. phil ve ekibi reklam yaparcasına adını verdikleri özel bir kliniğe shelley duvall'ın yatmasını sağlamış. malum, kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez! söylenene göre duvall ilaç almayı ve terapiyi reddetmiş, zibidiler de kadını evine geri götürmüş.

    önceki gece yayınlanan 1 saatlik sirk gösterisinde bu detaylar ortaya çıkınca da sosyal medya üzerinde ciddi bir ayaklanma başlamış.

    vivian kubrick ve benzeri isimler işin peşindeyken, eski rol arkadaşı jack nicholson gibi hali vakti çok çok yerinde olan meşhurlar ve stüdyolardan ses seda yok tabii.

    shelley duvall'ı şu anki haliyle görmek ise cidden yürek parçalayıcı.
13 entry daha
hesabın var mı? giriş yap