24 entry daha
  • kendi kaşmir şampuanı çıkıncaya dek ürünleri asla kendiniz yıkamayın, suya sokmayın, çeker, keçeleşir, yalnızca kuru temizleme yapınız diye ısrarla tembihlerdi satış görevlileri. şampuan çıktıktan sonra bunlara bi haller oldu, etikete kuru temizleme yapın yazmamız elde yıkanmaz demek değil, yavaşça çitilemeden yıkarsanız tüylenmez falan der oldular. yani eskiden sadece kuru temizleme yapın derken, artık size hiçbir kuru temizleyiciyi tavsiye edemiyoruz, sonuçta anlaşmamız yok, her kuru temizlemeci kaşmir temizleyemez, iyisi mi evde kendiniz bizim şampuanla yıkayına çevirdiler işi. gel gelelim evde onların kast ettiği şekilde yıkayamazsanız ( artık nasılsa o) yok suyunuz sıcak kaçmış, yok fazla çitilemişsiniz, yok suda fazla bırakmışsınız, belki de yıkarken diil sıkarken ürünü bozdunuz falan diyip yan çizebilirler.
    (üstelik kaşmir şampuanları da, piyasadaki en iyi yün şampuanı değil, sonett'in yün bakım şampuanı daha iyi, sonuç daha yumuşak oluyor, tecrübeyle sabittir. )
    zaten artık pek az ürünleri saf kaşmir, çoğunlukla başka yünlerle, pamukla, modalla, lyoselle falan karışık ürün yapıyorlar. yani binlerce lira verip bir de saf kaşmir almıyorsunuz ki, etiketi iyice okumazsanız bu noktayı kaçırmanız işten bile değil.
16 entry daha
hesabın var mı? giriş yap