8 entry daha
  • kağıt üzerinde amiral gemilerinde kullanılmayan alt sınıf işlemcisi ile compact sınıflandırmasından ayrılsa da pratikte işlem gücü fazlasıyla yeterlidir.

    compact sınıfına yakışan ve şimdiye kadarki en iyi compact ekrana sahiptir. güneş altında görülebilirliği compact sınıfının en iyisidir.

    şarj dayanıklılığı compact telefonlardan beklenildiği gibidir ve bir günü kolaylıkla tamamlamaktadır.

    plastik malzemeden üretildiği için hafiftir. görüntü olarak seramik kaplama gibi durmaktadır. turkuaz - yeşil arası renk opsiyonunun albenisi yüksektir.

    kamerası 23 mp'dir ve lazer odaklama kullanılmıştır. sony telefonlar arasındaki en iyi kameraya sahip 2 telefondan biridir. (bkz: sony xperia xz) flaşı yetersizdir.

    olumsuz yönlerine gelecek olursak, işlemcisi her ne kadar pratikte hız kaybı olarak bize yansımasa da yine de bir compact konsepti içinde değildir. işlemci ile şu anda 4k video çekimi yapılamamaktadır.

    telefon plastik malzemeden üretilmiştir. görünümü güzel olmasına karşılık kayganlığı yüzünden kavramayı zorlaşmıştır.

    kasa ekran oranı düşüktür. çok daha kompakt bir telefon olabilirmiş.

    en önemli olumsuz tarafı ise tüm compact telefonlarda olan su ve toza karşı olan dayanıklılık sertifikası bu telefonda yoktur. buna karşın youtube üzerinde sıvıya karşı dayanıklılığını gösteren videolar mevcuttur.
11 entry daha
hesabın var mı? giriş yap