58 entry daha
  • my park'da (pc) çok hileci olduğundan my team moduna geçiş yaptığım ve çok zevk aldığım oyun.

    line up şöyle:

    pg: magic johnson amethysts ( nedense pek popüler olmayan ama benim için vazgeçilmez olan kart , içeri daldı mı affetmez)- mike conley ruby ( yeni amethysts russell westbrook almak istiyorum bunun yerine ama bu da badgeler ile gayet iyi)

    sg: şimdilik zayıf noktam. allen iverson amethysts aldım ama aldığım gibi sattım. oyunun en kötü amethysts kartı. sanırım ileride daha üst bir allen kartı olacak ve o nedenle bunda 08 yılının allen özelliklerini kullanmışlar. fanı iseniz alın derim sadece.

    allan houston ruby ( boş buldu mu üçlük kaçırmıyor , içeri driveları iyi) quentin richardson (boş buldu mu üçlük atıyor ama drivelar kötü)

    sf: vince carter amethysts ( çok iyi ama daha ucuz lebron james amethysts'den aynı , hatta daha iyi verim almıştım , yine labron'a döneceğim)

    shawn marion amethysts (tek kelime ile harika , defansta canavar , boş üçlük kaçırmıyor , driveları iyi)

    pf: dirk nowitzki ruby ( post ve p&r ları çok iyi , boş üçlük buldu mu affetmemesi pf için avantaj , tek eksikliği defans , onda da defansif bir ayakkabı ile desteklemek gerekiyor

    karl malone ruby ( ne iyi ne de kötü , işini yapıyor)

    c: hakeem olajuwan ruby ( center'daki canavarım, defansı iyi , uzaktan post hookları affetmiyor , rebaundı çok iyi)

    ben wallace diamond ( bu kartı yeni aldım , historic domination ödül seçeneklerinde çok övülüyordu , şimdilik bir olayını göremedim ama yazıldığına göre defansta çok iyi , şutları kötü , p&r de kullanıp zaman zaman dunk yaptırılabilir , hücumda çok şey beklemeyin)

    gameplan ayarlarım da ise çok fazla oynamıyorum. post 3/4 bottom ,help no rotation ve help seçmem genellikle yetiyor. rakibin dış atıcıları iyiyse tight seçeneğini kullanıyorum.

    edit: imla.
35 entry daha
hesabın var mı? giriş yap