5 entry daha
  • lloyd icin sokakta 3 mj gucunde derler. nitekim efsane bir adamdir. harbiden thug felsefesinde bir basketcidir.

    philadelphia, los angeles lakers, toronto, atlanta gibi nba takimlarinda oynamis. yakasini birakmayan yada kendisinin birakmak istemedigi uyusturucu problemi nedeni ile nba all-star olamamis adamdir. mj deki hirsin yarisi lloyd da olsaydi basketbol bugun cok farkli olurdu. iste boyle buyuk oyuncudur lloyd daniels.

    dedigim gibi gecmisi mahzun bir adamdir lloyd daniels. queens de ki evinin onunde bir uyusturucu alis-verisi sirasinda vurulmus, olumden donmustur. 2000 yilinda ibl de oynamaya devam ediyordu. bu arada bu adamin o kadar seveni vardir ki mezun oldugu lise( andrew jackson high) de giydigi uniformanin taklitleri $250 a satilmaktadir.

    kendisi bir sokak basketbolu efsanesi degildir esasen. her zaman bir ligde oynamistir. italya, yunanistan ve turkiye abd haricinde oynadigi ulkeler olmustur.

    bir de ani patlatalim:

    yukarida herkesin hafizasina kazindigi belli olan cagiva macinin ilk yarisinda attigi ucluklerin yarisini orta sahanin 3-4 metre otesinden atmasi bizi mest etmis. de pol u kuduz etmis, m.m -ismet badem ikilisine diyecek soz birakmamistir.

    basketbol o zamanlar guzeldi diyoruz. dallas'i, henry' i, pat'i, ve diger renkli yabancilari hurmetle aniyoruz.
21 entry daha
hesabın var mı? giriş yap