• amerika'da bi efsane demislerdi onun icin, inanilmaz yetenekli bir adamdi, orada sokak basketbolu oynadigi icin tutunamadigini soylediler. degeri bilinmedi. bir macta triple-double'i kilpayi kacirmisti (avrupa'da bunun ne kadar nadir oldugunu takdir edersiniz). bir kez de ilk yarisinda 30 sayi attigi bir avrupa macinin ikinci yarisinda 3-5 sayi kaydederek anilarimiz arasinda ilginc bi yer edinmistir. galatasaray o maci bir sayiyla kazanmisti yanilmiyorsam ama deplasmanda yenilip elenmisti.

    uyusturucu sorunu, vurulmasi, annesinin vefati falan.. her seyiyle bir efsaneydi..
  • türkiye'ye ve avrupa'ya gelmiş en büyük oyuncu..
    uğruna jordan'la bir tutulan cümleler dizilen efsane..
    şöyle ki..
    amerika'da bir deyiş vardır..
    "parkelerde michael jordan ne ise sokaklarda lloyd daniels odur."

    galatasaray'da cagiva varese maçında ilk yarı 30 sayı atmıştır..(8/9 3 pt) ilk yarının sonuna doğru de pol pezevengi tarafından sakatlanmıştır..ikinci yarının başında sakatlandığı bölgeye de pol pezevengi bir darbe daha yapmıştır ve lloyd tamamen etkisiz hale gelip maçı 32 sayıyla tamamlamıştır..
  • unutulmazlarım arasında yer alan eski galatasaraylı basketbolcu. gerçekten inanılmaz bir şutördü, inanılmaz düzgün bileği vardı... en büyük dezavantajı sorunlu kişiliğiydi. zaten sorunlu biri olmasa nba'de boş bırakmazlardı kendisini. lloyd'ın galatasaray macerası kısa sürdü ama galatasaraylı basketbolseverlerin yüreklerinde hoş bir iz bırakarak gitti. gönül daha uzun yıllar galatasaray basketbol takımının formasını giymesini isterdi ama olmadı...
  • iki cift laf etme sansina eristigim buyuk basketbolcu, gerçek bir thug.
  • vince carter hastasıdır bu abinin..
  • lloyd icin sokakta 3 mj gucunde derler. nitekim efsane bir adamdir. harbiden thug felsefesinde bir basketcidir.

    philadelphia, los angeles lakers, toronto, atlanta gibi nba takimlarinda oynamis. yakasini birakmayan yada kendisinin birakmak istemedigi uyusturucu problemi nedeni ile nba all-star olamamis adamdir. mj deki hirsin yarisi lloyd da olsaydi basketbol bugun cok farkli olurdu. iste boyle buyuk oyuncudur lloyd daniels.

    dedigim gibi gecmisi mahzun bir adamdir lloyd daniels. queens de ki evinin onunde bir uyusturucu alis-verisi sirasinda vurulmus, olumden donmustur. 2000 yilinda ibl de oynamaya devam ediyordu. bu arada bu adamin o kadar seveni vardir ki mezun oldugu lise( andrew jackson high) de giydigi uniformanin taklitleri $250 a satilmaktadir.

    kendisi bir sokak basketbolu efsanesi degildir esasen. her zaman bir ligde oynamistir. italya, yunanistan ve turkiye abd haricinde oynadigi ulkeler olmustur.

    bir de ani patlatalim:

    yukarida herkesin hafizasina kazindigi belli olan cagiva macinin ilk yarisinda attigi ucluklerin yarisini orta sahanin 3-4 metre otesinden atmasi bizi mest etmis. de pol u kuduz etmis, m.m -ismet badem ikilisine diyecek soz birakmamistir.

    basketbol o zamanlar guzeldi diyoruz. dallas'i, henry' i, pat'i, ve diger renkli yabancilari hurmetle aniyoruz.
  • toronto raptors'taki kısa süreli macerasında bir antrenman sırasında kendisinin 38 tane üçlüğü arka arkaya soktuğu rivayet edilir ki küçük çaplı bi tapınma gerçekleştirmişler o sırada oyuncular lloyd babaya..
  • gercekten de en yalın anlatımla; parkelerde michael jordan ne ise sokaklarda llyod daniels'de odur..

    cok kücük ya$ta annesini kaybettikten sonra sokak çetelerine takılmaya ba$lamı$. inanılmaz basketbol yetenegine ragmen asla ba$arılı bir ögrenci olamadıgından yanılmıyorsam sadece 2 senelik bir üniversite okumu$tur. hatta en büyük hayranı jerry tarkanian sadece notları kötü oldugu icin onu takımına alamamı$ ya da cok kısa bir süre oynatabilmi$tir, lakin seneler sonra nba'de kendisine $ans vermi$tir.

    kendisi nevi $ahsına münhasır biriydi amerika sonrası ve öncesi gitmedigi ülke kalmamı$tır. bir dönem cba'de oynamı$ ve 30 sayı ortalaması yapıp hemen 76ers'e transferi yapmı$tır. ama burada kalı$ süresi 4 [yazıyla dört] gündür sadece. yeni zelanda, italya, yunanistan, türkiye gibi ülkelerde oynamı$tır. yeni zelanda'dan kovulma hikayesi ise takımın antreman tesislerinde ictigi bir kasa [$i$e degil] biradır.
  • torontoya sadece 1 (bir) maçlığına gittiği ve o maçta 20 sayı attığı külliyen yanlıştır, efsanevi bir sallamadır. daniels toronto raptors kariyerinde 6 (alti) maç oynamış, raptors ile çıktığı ikinci maçta -ki ilkinde oynatılmamıştır (bkz: dnp coach's decision)- cleveland cavaliers karşısında 23 dakikada 8'i serbest atıştan 21 sayı atmış ve raptors'a 35. maçtaki 5. galibiyetini kazanmasında yardımcı olmuştur. maçı kazandıran isim için (bkz: damon stoudamire) velet, 34 sayı 8 ribaunt 7 asist 3 top çalma ile oynamıştır.
    10'ar günlük kontratlarla raptors'da kalmış, toplam oynadığı 82 dakikada 5,7 sayı ortalaması tutturmuştur.

    efsanevi bir new york sokak basketbolcusudur, herkes ona çok saygı duyar sokaklarda. kendi adına bir basketbol okulu mevcuttur.
  • galatasarayda giydiği hem sarı hem kırmızı iki formasına da sahip olduğum inanılmaz yetenek . gs ye geldiği günlerde takım kamp için bormioya gider , bir hazırlık maçında yaşanan hikaye lloyd ile ilgili yeterli fikre sahip olmanızı sağlayacaktır .

    lloyd sağ köşeden 3lüğü yollar , top girmez ancak gs hücum ribaundu yapar ve topu dışarı tekrar lloyda çıkartırlar , lloyd topu alır almaz ikinci üçlüğü yollar . top elinden cıkar cıkmaz , çembere ulaşmadan arkasını dönüp "never miss 2 in a raw" (asla arka arkaya 2 şut kaçırmam) der benchteki arkadaşlarına doğru . sonuç aynen söylediği gibidir . kendisini özlüyoruz , basketbolu özel kılan insanları olduğu gibi (conrad mcrae , naumoski , henry turner ve niceleri )
hesabın var mı? giriş yap