9 entry daha
  • bu adamın videosunu ilk kez ınstagram keşfette, pembikto nun kociskosu tadında paylaşım yapıp, çocuğunu prim malzemesi haline getirmiş, buyuk ihtimalle uç gram beyninin 2,99 gramını kaybetmiş bir ablada gördüm.

    "ay kıyamam ya nasıl da iyi dilek'ler sunmuş gecmiş olsuuunn cok" tarzında paylaştığı icin dikkatimi cekti, kim falan derken izledim.

    bu beyinsiz salagin bu videoyu, sevgi dolu sunum önerisi gibi süsleyip paylaşmasına işkillenmiştim zaten. hatta bu boyle paylaştığına gore kesin bir halt var dedim.

    videoyu tekrar izledim. adam üçüncü sınıf holivud aktörleri gibi, sanki birazdan "bilirsin dostum o an mermi geldi ve tam uç santim farkla dostum, inan bana adamim" diyecek gibi konuştuğunu gördüm.

    arkadaşlar amerikalılar bir kedi ağaca çıktı diye yolu kapatıp, itfaiye çağıran insanlar. en ufak bir gök gürültüsünde markete koşup erzak stoğu yaparlar. bu arkadaş ya gercekten sosyopat bir irak eskisi asker ya kafası cok asiri iyi ve nasıl bir madde kullanmışsa bir gün sonra bile etkili, ya da komplo teorisinde söylenenler gibi bizzat olayin icinde.

    mekan çıkısı videosunu simdi izledim. adam harbiden "hey adamim lanet olası bacağım anlıyor musun?" tadında silahı tanımlıyor yahu. (bkz: bilemiyorum altan)
54 entry daha
hesabın var mı? giriş yap