18 entry daha
  • mutlaka delux versiyonu steam'den orjinal olarak alınıp oynanması gereken oyun. neden mi? ruslardan bile daha ucuza alıyoruz oyunu ve şu an dolar kurunun ne alemde olduğunu düşünürsek ortaya şöyle bir hesap çıkıyor.

    https://steamdb.info/app/389730/

    oyunun delux versiyonu us fiyatı 75 dolar ki bu bizim paramızla temiz 300ytl ediyor:

    https://i.imgur.com/ofabqzu.png

    ve oyunun normal pre-order fiyatı 75ytl. sudan ucuz arkadaşım. bir de delux versiyonu eklemişler ki oh lala. o da 114,00 tl. yani ilk başta şaşırdım fiyatlarda bir yanlışlık mı var diye ama en kısa zamanda adamlar oyun üzerinde fiyat değişimine gitmeden tüm tekken severler tarafından alınıp güzelce arşive atılmalı. zaten steam ileride türkiye üzerinden dolar kuru düzenlemesine gidecek. şu an kur baya düşük ama bu düzenlemeyle daha pahalıya oyunları alacağız o yüzden bu sıkıntılı günler gelemeden böyle güzel fırsatlar değerlendirilmeli diye düşünüyorum. ahan da bu da oyunun steam sayfası. alın deluxleri atın bagaja:

    http://store.steampowered.com/app/389730

    edit: o kadar kişiye zamanında, sene başında baskı yapmıştım oyunu almaları için lakin şimdi fiyat değişikliğini görünce adamların tepkisi resmen geceleyin araba farı görmüş tavşan gibi oldu. iyi ki zamanında oyunu ucuz fiyattan almışım. bilseymişim bir kaç kopya alıp arkadaşlara dağıtırdım. şimdi o fiyatları al götüne sok sevgili aral. senin yüzünden ülkede orjinal oyun devri bitti. oyun oynamayı iyice zengin hobisi işine çevirdiniz. saygılarımı sunarım.
73 entry daha
hesabın var mı? giriş yap