5 entry daha
  • yeri etlikte değil bilkent'tedir. bilkent yerleşkesine ulaşım kolaydır. kızılaydan ümitköy-çayyolu metrosuna binip bilkent durağında inin. bilkent a kapısından çıkın. karşınızda bilkent köprüsü ve ikiz kuleleri göreceksiniz. köprünün üstüne çıkın. tıp fakültesi tobb'un ikiz kulelerinin solundaki caminin hemen sol tarafındadır.

    aşti'den gelecekler için ise:

    1. aşti'nin önünden bilkent dolmuşu geçer. ona binip hemen tıp fakültesinin önünde inebilirsiniz. ama çok dolu geçiyor. büyük ihtimalle ayakta kalırsınız. bavulunuz varsa dolmuşla gelin, yoksa 10-15 dakika bavul taşımak zornda kalacaksınız.
    2. eğer rahat bir yolculuk yapmak isterseniz aşti'den metroyla kızılaya gidin. burada metrodan yukarı hiç çıkmadan direk ümitköy-çayyolu metrosuna aktarma yapıp yukarıda belirttiğim gibi bilkent durağında inebilirsiniz. bilkent metro durağı ve okul arası 10 dakikalık yürüme mesafesi.
    3. aşti'nin önünden üzerinde atatürk hastanesi yazan dolmuşlar geçiyor, ama bu dolmuşlar bilkent köprüsünün altında bırakıyor. yani 15 dakika yürümeniz gerekir. fakat bu dolmuşlar bilkent dolmuşundan daha tenha.
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap