976 entry daha
  • bu yarışma 3 ay sürüyor 3 ay! belki 10 gün daha fazla ya da az ne farkeder 3 ay!..
    bu 3 ayda erkek yarışmacılar sürekli bakım halinde evet sakalları uzuyor ama nedense hepsininki derli toplu
    kadınlar sürekli olarak ağda/bakım vs içinde
    çok sık aralıklarla kuaförlerle çalışılıyor, yayına hazırlanılıyor..
    kameramanlar 3 ay boyunca diplerinde çekim yapıyor ve tüm bu çalışanlar bir şeyler yemiyor, telefonla konuşmuyor, sigara içmiyor mu?
    3 ay boyunca bu kararlılığın sürmesi mümkün mü sizce?

    orda uzun soluklu bir dizi çekiliyor, aslında ben ona da ok im ama sorun şu artık yıllardır aynı dizinin tekrarı çekiliyor..

    çocukken geceleri show tv yabancı kanallardaki survivorları verirdi ta o zamandan beri survivor izliyorum/izlerdim.. geçen senede izledim ama bu sene dayanamıyorum! ne zaman açsam bi oyun bi oyun bi daha oyun öğlen panaroma haftasonu panaroma...
    amerikan versiyonun yaklaşık 20 sezonunu izledim. adamlar net, sürekli farklı mekanlar, 39 gün, farklı zorluklar..ama esas özel olan en güvendiğiniz adamın çat diye elenmesi! insanların orda "hayatta kalmak" için çabaları ve kurdukları kulisleri izlemek güzel. yan komşunun oğlu bilmemkim tüm parasını smse gömdüğü için birinci olmuyor kimse. ya da mükemmel kaslarından dolayı kimse alkışlanmıyor. gerçekten bir topluluğun içerisinde var olma çabası "survive" etmesi izleniyor..
    acun da iyi başlamıştı oysaki, türk-yunan olsun kızlar-erkekler olsun tatlıydı daha naifti en azından şu sms saçmalığı yoktu. şimdi saçma sapan bir futbol şampiyonası tadında, kendi de diyor böyle istemiş. oyunları zorlaştırmak dışında herşey aynı ama.. yıllardır aynı mekanda çekimler yapılıyor... artık survivor nasılsa satıyor diye aynı espirilerin aynı dekorun olduğu bir spor programı oldu çıktı..
    ne bir yaratıcılık çabası ne bir değişiklik.. takımların ismi bile senelerdir aynı saçmakta.. ne gönüllüleri ya demiyor biri çıkıp?...
    acun yetenekli ve vizyon sahibi bir adam ama parasını kazandığı sürece kendini değiştirmeye ve televizyonculuk anlamında bir adım ileri gitmeye cesaret göstermiyor, göstermeyecek.. yazık... harcanan zamana ve smslere!
8803 entry daha
hesabın var mı? giriş yap