7939 entry daha
  • allah aşkına gelme. yalvarıyorum gelme. ne olur gelme.

    2 sezondur futbol namına hiçbir şey izlemiyoruz. daha çok defans, daha çok josef, daha çok ozan, daha çok topal. biraz daha josef, biraz daha ozan. 2 sezondur mantalitemiz bu oldu. topu alan yok, es kaza topun ayağına geldiğini gören de yana ve geriye veriyor. tam aykut kocaman'ın aşık olduğu tarz. hatta kendisini daha mutlu edecek bir durum daha var, artık topu ileriye götüren emre belözoğlu yok. tam istediği gibi topu alan volkan'a kadar gönderiyor bugünün fenerbahçesinde.

    fenerbahçe futbol maçlarını izlemek benim için hastalık. son 15 yılda kaçırdığım maç sayısı toplasanız 10 tane yoktur. ama bu demek değildir ki bundan keyif alıyorum. biz fenerbahçe'yi hayatımızın en önemli unsuru yapmışız. yensek de yenilsek de hep çok sevmişiz. ama 1 gol atınca yatan, defansif orta saha dükkanı gibi bir takım görmek benim için kalbime bıçak saplamakla eş değer.

    bugün beşiktaş-olympiakos maçını izlerken çok keyif aldım. hücum var, pozisyon var, gol var, heyecan var. peki bizim maçlarımızda ne var? bol bol josef, bol bol ozan, bol bol geriye pas. allah böyle futbolun belasını versin. işte tam da bu yüzden aykut'a kocaman bir hayır diyorum. futbol zevkimizin kalbine yıllarca hançer saplamış olan bir teknik direktör istemiyorum. pısırık bir fenerbahçe istemiyorum. 2.forvetin sahada olduğu zamanlarda fenerbahçe risk alıyor densin istemiyorum. fenerbahçe saldırsın istiyorum ben ya, çok mu şey istiyorum?

    yazsam kitap yazarım aykut kocaman ve futbol anlayışı hakkında, ama inanın yüreğim dayanmıyor. ne olur uzak durun fenerbahçe'den. ne olur saldırsın fenerbahçe. hücum yapsın. ileri gitsin. şut atsın. siz olmayın ki bu takım sahaya çıktığında rakip ürksün.

    fenerbahçe 2007'ye dönsün ulan!
13980 entry daha
hesabın var mı? giriş yap