12 entry daha
  • mekan güzel garsonlar suratsız saygısız . bir kaç defa tatsız olaylar başıma geldi. hırsız muamelesi yapanda oldu hatta ısrarla . zaten , bitirdiniz mi ? diye içkinize soran yok . oturdugunuz yer 4 kişilik masadır 3 kişi oturuyorsunuzdur kaldırılırsınız. 2 kişilik masanın yanına sandalye atarlar oraya oturmanızı isterler.

    arkadaşımla otururken içerde sigara içilmesi sebebiyle ( bizde içiyoruz) bi 10 dakika hava almaya çıkalım dedik . yandan elamanın biri hesap burdan dedi. kalkmıyoruz dedim. masada eşyanızı bıraktınız mı gibi absurd bi soru geldi . bırakırım bırakmam sanane ayrıca çok korkuyorsan kaçmamızdan iki dakika masaya bak arkadaşın 25 kiloluk valizi var . ayıptır ya 2 bira ödememek için kaçan adam muamelesi yapılmaz kimseye . ayrıca hiç bir sey bırakmasak ta masada bi kapının önune 5 dakika çıkacak her müşteriye böyle mi yapıyorsunuz.

    kısacası gelmeyin mekan hoş diye 10 kere filan geldim ama bu olaylar yaşanmaya başlayınca fikirlerim değişti . kısacası sikseler gelmem bir daha . biraz birey bilinciniz varsa sakinleşip iki bira içmeye buraya geliyorsanız sizin de bilincinizi sikiyim . gelmeyin tavsiye filan etmiyorum.
39 entry daha
hesabın var mı? giriş yap