12 entry daha
  • ben bir kaç soru önereyim:

    * türkiye'nin kısa vadeli borçları (2017'de ödenmesi gereken) 100 milyar $. nasıl ödemeyi düşünüyorlar?

    * türkiye samanı, buğdayı bile yurt dışından alırken, et'e 6 yılda 4.4 milyar $ harcayıp dışardan alırken daha ne kadar betona, köprüye milletin parasını gömecekler?

    * ab'ye ne zaman, dostluk grubunu lağvetmek gibi saçma sapan şeyler yerine, gerçekten yaptırım yapılacak. mesela sığınmacı anlaşması 2017 yılbaşından önce yırtılıp atılacaktı. 3 ay geçti üzerinden.

    * 18 temmuz 2016'dan beri idam diyorlar. 18 yasayı jet hızıyla geçirten erdoğan, neden idamı geçirttirmiyor? başbakan evet diyor, bahçeli evet diyor, cumhurbaşkanı evet diyor, kılıçdaroğlu bile "yeter artık, allah aşkına getirin görüşelim" dedi. engelleyen kim?

    * abd ve koalisyon gözümüzün içine baka baka incirlik'ten pkk/ypg'ye yardım ediyor, suriye'yi bölmeye uğraşıyor. neden bu ülkeleri buradan kovmuyorlar? gizli oturumla abd'ye ve koalisyona verilen incirlik'te neler vaat edildi, neler alındı?

    * fetö'nün siyasi ayağı neden temizlenmiyor? bylock listeleri açıklanacak mı? kaç milletvekili bylock kullanıyor?

    * fetö'ye "ne istedilerse verdim" dedi. 100 bin kişinin atıldığı davada, bir savcıda çıkıp "neler istediler?" diye sorabildi mi?

    * kamuda fetö'ye yapılan temizlik neden pkk'ya yapılmıyor. görevden alınan 10bin öğretmen sessiz sedasız neden göreve iade edildi? kamuda kaç bin pkk'lı var?

    * gazze'ye ne zaman gidecek?

    * 2023'te eyalet sistemi kuracağım diyordu. bu kararından vaz mı geçti? türkiye'de kürdistan, lazistan kuracak mı?

    * fırat kalkanı operasyonu hakkında, suriye'de abd eliyle kurulan pkk devleti hakkında ne düşünüyor? bu tehlikeyi nasıl bertaraf edecekler? abd'nin bir kaç sene içinde türkiye'yi işgal edeceğini düşünüyor mu?

    * bop eşbaşkanlığı görevi devam ediyor mu?
229 entry daha
hesabın var mı? giriş yap