44 entry daha
  • bir kavga anında yaptığım ama başarılı olmayan eylem.

    salaş bir kır lokantasında demlenmişiz olay çıkarmadan evlere dağılıp uyuyalım değil mi ? hayır değil.

    her şey bir abinin yanımızdan geçerken masa kenarında duran çatala çarpıp yere düşürmesi ve bizim arkadaşın güzel kafayla gözünü skeyim birader, önüne baksana demesiyle başladı.

    adam şöyle bir masaya bakıp pardon dedi ve yerden çatalı alıp masaya koydu. bizim arkadaş heh şöyle adam ol demesinden sonra sen bir dışarı gelsene deyip arkadaşı nazikçe dışarı davet etti. kafamız güzel ya bizde arkadan çıktık, otursana masada birader seni mi çağırdı ? kaşınan yesin sopayı değil mi ?

    sonradan öğrendik ki abi profesyonel boksörmüş. bizim arkadaşa bir vurdu, ben iki metre geride kürekle falan vurdu zannettim ki arkadaş neredeyse çöp konteynırına giriyordu. biz de alkolden ve sayısal üstünlüğümüze güvenerek adama daldık.

    o akşam abi dinlene dinlene dövdü bizi. bir ara korkudan arabaya kaçan arkadaşı sağ ön camı kırıp içeriden çekince ben kendimi patates çuvalı gibi yere bıraktım. bana sıra gelince insafa gelir, lan adam ölmüş diğerlerine geçeyim diye düşünür dedim ama nafile.

    en son dışarıya sigara içmeye çıkan biri olayı görmüş de gelip abiyi aldı götürdü zulüm sona erdi.

    ertesi gün bizi görenler trafik kazası geçirdik zannetti. organize işlerdeki gibi ağrıdan sızıdan halimize bile gülemiyorduk.

    ölü taklidi yapmak deyince bile içime bir ağrı saplanır. taa içime ..
16 entry daha
hesabın var mı? giriş yap