17 entry daha
  • şu ana dek sinemada izlediğim en kötü film. bunu abartıp söylemiyorum bir saate yakın boyunca ciddi ciddi arkadaşla düşündüm başka filmler ama aklıma gelmedi.

    ayrıca "ekşın" kelimesinin e'sinden nasip alamamış bir film. ben bir filmi "komedi-aksiyon" olarak kategorize eden bir yönetmenden ya da yapımcıdan izlenilir birşey beklerdim.

    amma velakin bu akşam gördük ki türk'ün yapacağı aksiyon da bu kadar olurmuş. koca filmde tek bir kez gülümseyişim bile olmadığından komedi kısmını zaten geçtim, bari aksiyonunuz aksiyon olsaydı. 90 başlarının amerikan holywood tarzı çocuklu aksiyon filmlerindeki* * ya da 50'lerin tom jerry çizgifilmlerindeki gibi "ay tam seni yakalıycaktım ki miskete bastım düştüm gördün mü" "aah kaçma pis çocuk yakaliycam seni ayh ayağım kaydı hay allah" gibisinden anca bir çocuğu heyecanlandırabilen ucuz ve minimize şebekliklerle kime "aksiyon" verebileceğine inanmış bu adamlar gerçekten hayret ettim. ortada bir aksiyon olmadığı kesin ama film yerlerde süründüğü için dramı iyi vermiş. bi de o havuza düşmeler.. laz aksanları.. klişe "ibne" esprileri, filmdeki amaçları bile belirsiz bomboş karakterler? bu ne yahu? nesin sen? amacın ne?

    edit: hele bu entry'i zamanın ötesinde entryler listemde bir numaraya taşıyan gudiklerin amacını hiç anlamadım. haaa evet haluk bilginer bir sahnede arabadan inip bi sopayı arkasına saklıyo ve adam gay. ne kadar komik bir espri yahu ahahah..
138 entry daha
hesabın var mı? giriş yap