12 entry daha
  • (bkz: otel)

    sadece yarım pansiyon konaklayabildiğiniz için herkes tarafından çok pahalı zannedilen otel ancak bir fikir vermesi açısından bazı fiyatları vermek istiyorum;

    0.5 litre su - 4 tl
    dondurma - 6 tl
    hot dog + patates kızartması - 9 tl

    diğer yemekleri tek tek yazmayacağım ancak şu kadarını söyleyeyim burada konaklamak çeşme'de ya da bodrum'da bir haftasonu geçirmekten çok daha ucuz, yani panik yapmayın. bir çok otelde çocuk fırsatçılığı olur, burada yok, fiyatlar gerçekten makul ve bir çok şeyi ücretsiz olarak çocuklara sürekli dağıtıyorlar.

    akşam şovları için özet geçiyorum; inanılmaz. dev bir prodüksiyon ekipleri var ve adamlar sabahtan akşama kadar egzersiz yapıyorlar. akşam şovları çocuklarda seyredebilsin diye 2100 gibi başladığı için herkes rahat rahat yetişsin diye yemeği erken saate koymuşlar (1830).

    her odada playstation var ancak aktivite fazlalığından çocukların açıp oynamaya vakti olmuyor.

    tek sorun hamamda oldu, ıslak zeminlerde hiç kaymaz önlemi almamışlar, yerler su gördü mü jilet gibi, ağzımı burnumu az daha otelde bırakıyordum.

    acayip bir personelle çalışıyorlar, herkes müthiş saygılı ve özellikle çocuklara bir şey olmasın diye müthiş dikkat ediyorlar, küçücük havuzda 4 tane, dalga havuzunda 7 ya da 8 tane can kurtaran vardı.

    küçük çocuk varsa en azından bir kere kalmakta fayda var, onlar için rüya gibi.
39 entry daha
hesabın var mı? giriş yap