• zamanında tarafıma yaptığı referans isteğini elimin tersiyle hoyratça geri çevirdiğim bir yeni yetme . . . ama görüyorsun işte osmanım oskarım, allah bir yerden alıyor bir yerden veriyor" . . . no pain no gain . . .

    deha ile delilik arasında artık iyice silikleşmiş ip incecik çizgidir (ta) kendisi . . . bir b film yapımcısı, oyuncusu ve prodüktörüdür zaman zaman . . . termodinamik üzerine deneyselden öteye gitme şansı olmayan work-shop'lar düzenlediğimiz günlerde irreversible bir şekilde iyice kaynaşmıştık . . . hikaye daha da uzun yıllar öncesine dayanıyor aslında . . . osman oskar'ın bir zamanlar lise sınıfımızdaki tüm hayranlarını etrafına toplayıp önce onlara alkışlarla vecd halinde tempo tutturup bir süre sonra kıvama gelip sınıf kapısına, bir ekşın b film'de dahi göremeyeceğiniz türden kitsch-dandik ve ebonit karışımı bir uçan tekmeyi salladığı yıllardan beri, onun bir gün kartpostallarda jerry seinfeld tadında, elinde mikrofonlarla boy göstereceğinden emindik . . . kendisinde bu donanım vardı . . . dehasını paylaştığı öğrencilerinden birinin ebeveyninin yakın zamanda osmanın gösterdiği üstün başarılı hizmetten dolayı ona layık gördüğü beyaz pazar donu gibi ak bir kişilik olarak doğmuştu ve efendilik doktrininin dünya üzerindeki belki de en azimli temsilcisi olarak kaldı . . . sevgisini de nefretini de her zaman sivri ve iğneleyici bir şekilde dile getirdi . . . bir gün yanlışlıkla kendisine fırlatılan bir nesne üzerine icra ettiği nefis bir küfür cressendosu hâlâ sinirlendiğimde ara sıra kulaklarımı çındemir: aptal, salak, gerizekalı, mal, hayvan, it, pezevenk, orospu, orospuçocuu* . . . o şimdi kankalarını da yanına alarak hızla buralardan kaçmak için ve zaman tünelinin incecik cidarını sesin de ışığın da ötesine geçmek için delecek tek kullanımlık bir jet üzerine çalışıyor . . . bu sefer bunun üzerine mastür yapmakta . . . lakin biz buralarda jetin inmesini beklerken ensemiz güneşten pis yandı be . . .

    hasta kafan, herkesten ve herşeyden hunharca sakladığın tonlarca boş ve işe yaramaz vaktin ile sözlüğün özlü adamlarından biri olacağı kesin gibi . . . iki şey var:

    porno beyni çürütüyor . . .

    ve

    insan kendinden kaçamıyor . . .
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap