3 entry daha
  • sabahın köründe neden buradayım ? joo jin woo!!!!!kanser derecesinde adamı sevmiyorum. diziye başladığım andan beri beni deli etti. hayi r başka oyuncu mu yok? neden o zaten uzun soluklu bir dizi ama adamı görmeye katlanamıyorum... 22. bölümde bana diziyi bıraktırmak üzere. (bu arada 2013 yapımı ve 51 bölüm dizi)

    yuan hanedanlığının son kralı togon dönemini anlatan, erkek kılığında büyüyen ki'nin dizide adı nyangyükselişini anlatıyor.

    dizideki yüksek konumda gördüğümüz adamların hepsi ona aşık.
    biri ya benimsin ya kara toprağın kafasıyla seviyor.. : tanquishi
    biri sadece koruma iç güdüsü ile : wang yoo(bana bu adamın ki aşk diye savunan olursa kavga çıkar. karakteri de karakteri canlandıran adamı da sevmiyorum. çok güçlü, stratejik, zeki, her işten anlayan biri gibi resmedilmiş olsa da no! umarım dizinin devamında ölür gider. gözün görmez onu.)
    biri garibim yavrum aşkından o kadar kör ki ne yapsa kızı etkilemek, gözüne girmek için yapıyor. o kadar seviyor ki kendi kendine hanedanlığı çökertiyor. : togon temur yazık değil mi bu çocuğa buna eziyet çektiren nyang'da insanı çileden çıkartıyor olsa da gerçekleri değistireniyoruz.

    ; entry izlemeye devam edersem editlenecektir..
16 entry daha
hesabın var mı? giriş yap