3 entry daha
  • 1 sene kullanımdan sonraki tecrübem şudur ki tamamiyle israf...
    gerek bisikletin kendisi gerekse verilen decathlon hizmeti tamamiyle fiyasko. 1 senedir aktif kullanımım sonucu devamlı teker patlaması, hiçbir zaman düzgün çalışmayan bir vites sistemi, kol sargılarının devamlı çözülmesi ve buna bir çözüm bulamamaları, devamlı akord ayarının bozulması arka ve ön teker devamlı 8 çiziyor görende arazide biniyorum sanır asfalt yol harici binilmemiş bir bisiklet (kilolu değilim.).
    ayrıca hizmette sıfır çünkü kimse bisikletten anlamıyor en çok anlıyorum diyen benimle aynı tecrübeye sahip... akord ayarı yapabilirmisiniz diyorum yaparım ama tamda olmaz sen bunu en iyisi bir bisikletçiye götür diyor. yada şurdaki 300 liralık jantlardan al takalım diyor. vitesi ayarsız aynakolun dişlisindeki vites her daim zincire sürtüyor diyorum. nasıl yapıyor bilmiyorum ama yaptığı günün ertesi gün aynı eski haline dönüyor viteslerin çoğunu kullanamıyorum 24 vites lakin ben en fazla sürtünmesin diye 4 yada 5 vitesini kullanabiliyorum. kol sargıları çıktı diyorum özel yapıştırıcısı var yurtdışından gelecek diyor 1 hafta yapıştırıcı bekliyorum geldikten sonra yapıyor yaptıktan 1 hafta sonra geri çözülmeye başlıyor. nerden aldım da başıma dert ettim bilmiyorum.
    gidin bir bisikletçiden sadece bu işi yapan bu işte usta olan bisiklet seven birinden alın. decathlonun tek derdi küçük poşeti 25 kuruşa satabilirmiyim başka bişey değil.
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap