2 entry daha
  • japonya hakkında videolar çeken faruk akbaba'nın youtube kanalı.

    kendisi japonya ile ilgili videolar çeker fakat normalde ne iş yaptığı meçhuldur. japonya'ya fethullah gülen cemaati (bkz: fetö) bağlantısı sayesinde gitmiştir. (bkz: #65686934) eğer türkiye'de olsaydı muhtemelen tutuklanırdı. (bkz: http://www.karar.com/…avalimaninda-yakalandi-259542)

    ben kendisinin videolarını kendisini meşrulaştırma çabası ve can sıkıntısı olarak görüyorum.

    1- cemaat bağını gizleyip, japonya'da gündelik hayat ve sosyal konularla ilgili videolar çekerek kendisini meşrulaştırmaya çalışıyor. zira türkiye'ye dönme ihtimali yok. videolarına zaman zaman çocuğunu ve eşini de dahil ediyor. böylece sıradan bir aile görüntüsünü yansıtıyor. oysa fetö'nün yaptığı haksızlıklar ve usülsüzler buradan japonya'ya yol olur.

    2- bu video işine can sıkıntısı nedeniyle yöneldiğini düşünüyorum. zira darbe girişimi sonrası fetö mensuplarının türkiye'de barınma şansı kalmadı. kendisi de japonya'da kaldı. japonya'da da konuşabileceği kaç tane türk vardır ki.

    kendisinin ne kadar muhafazar olduğunun market videosu yaparken yargılayıcı konuşmalarından biliyorum. bu nedenle çevre edinebilmek için videolar çekiyor. kendisini tanımayanlar da, yorumlarda çok iyi birisi olduğunu, sayesinde japonya'yı tanıdıklarını vs. yazıyorlar. oysa japonya'yı yanlış tanıyorlar.

    (bkz: faruk akbaba)
    (bkz: japonik)
    (bkz: japonik faruk)
216 entry daha
hesabın var mı? giriş yap