1182 entry daha
  • oyuna benim gibi yeni başlayanlar için oyunu özetliyorum:

    spoiler olmasın diye sallamasyon olacak şekilde diyelim ki bir karakteri kurtarmak istiyorsunuz. asıl amacınız bu.

    asıl karakteri en son gören adama gidip soruyorsunuz adam diyor ki "belki söylerim ama önce git şunu döv."

    tamam diyip elemanı dövmeye gidiyorsunuz eleman diyor ki "abi beni dövme olaylar bildiğin gibi değil. sen iyisi mi git şu muhabbet kuşunu kurtar."

    tamam ulan diyip muhabbet kuşunu kurtarmaya gidiyorsunuz. hop kuş yok. kuşu kurt yemiş. kurtları öldüreyim derken birkaç kere ölüp diriliyorsunuz. hepsi ölünce bi ak sakallı dede çıkıp "kurtları neden öldürdün onları ben besliyodum" diyor. meğer dede muhabbet kuşunu biliyormuş falan. diyor ki "sana anlatırım ama bana ejderha taşşaa lazım".

    eyvallah diyip ejderha taşşaa aramaya koyuluyorsunuz. bu sırada beygir üzerinde yardırırken bandit campa denk geliyorsunuz ve öldürüyorlar yine. ejderhayı buluyorsun ejderha diyor ki "alma benim taşaamı git kudret narı topla aynı işi görür" tamam lan diyorsunuz kudret narı toplayayım derken hop beyin gidiyor.

    lan ben asıl karakteri kurtaracaktım ne ara buraya geldim ejderha nasıl konuşuyor, nar tarladan mı toplanırmış falan derken ayılıyorsunuz. oyun çok keyifli ama geralt pek saf. bana denk gelse bütün ayak işlerimi yaptırırdım.

    "olm bak ciri'nin bir fotoğrafları var bende aklın almaz". diyip akşam 10'dan sonra açık tekel bulmaya yollardım keratayı. muhtemelen bir hafta süren bütün yan questleri yapıp sonunda tekelden 2 kırmızı tuborg bi paket de winston aldıktan sonra gelip "hani abi nerde velen'de mi çekilmiş?" diye sorardı keriz.
3181 entry daha
hesabın var mı? giriş yap