16 entry daha
  • tuva novotny nin harika tebessümü için bile izlenilecek dizidir. yalnız ilk sezondaki güzelliği diğer sezonlarda maalesef gitmiş. zayıfladığından mıdır kilo verdiğinden midir bilemedim doğrusu.

    --- spoiler ---

    bana göre dag makul, mantıklı bir adam. babasından kalma kimi takıntıları olsada ilk sezonun sonunda bunları aşmaya çalışıyor.gelen danışanlarına verdiği tavsiyelerin hayat dersi niteliğinde olduğunu düşünüyorum. birinci sezon sonunda aşka giriş yaptı,bu durum muhtemelen danışanlarına vereceği tavisyeleri değiştirecektir. umarım öyle olmaz. dizide bir diğer dikkatimi çeken nokta norveçlilerin yaşamlarının sadeliği.ne kadar hoş.
    --- spoiler ---

    3. sezon sonunda edit:

    --- spoiler ---

    dag'ın olayı hastalarının rahatsızlıklarını ciddiye almaması. ne olmuş eşinle anlaşamıyorsa, her gün binlerce kişi ölüyor,yemişim derdini havası var.sadece on yıldır ilk defa başıma geliyor dediği ve ödev verdiği çiftte ciddiye alma konusu oldu.ondada da sanırım acılarını çok gerçekçi buldu.
    içine kapandığı için suçlanan adamda kendisini görmesi ve ona hayranlıkla bakması çok komikti.
    bir başka çiftte erkeğin seks isteksizliğini açıklarken "bir kere yapmış ve görevini tamamlamış" demesi takdire şayandı :)
    --- spoiler ---
18 entry daha
hesabın var mı? giriş yap