4 entry daha
  • olm iğrenç ötesi bir şey bu. fragmanı görünce daha net anlaşılıyor.

    sinemada da beklenenden çok çok fazla izlenecektir. zira daha 3 saat önce yüklenen fragmanını 100.000 kişi izlemiş ve 15 bin kişi like atmış. dislike atan kişi sayısı ise sadece 695.

    vine'dan çıkmış kişiler arasında sadece cem gelinoğlu'nu takdir ediyorum. en sevmediğim ise ilk günden beri bu halil söyletmez. ama fragmanı gördükten sonra, ne bileyim işine bile saygısı olmayan bir kişinin "nasıl olsa keriz çok" kafasıyla yaptığı bir film bu.

    ve gerçekten sinemada 1 milyonu devirecek bu film. ve izleyenler öyle 12-15 yaşlarındaki bebeler olmayacak. koçfest kapsamında çalıştığım üniversiteye gelmişti halil söyletmez. orada "etkinliğin bültenini oluşturmak için" ben de gittim. ve koca koca 20 yaşını devirmiş gençlerin anıra anıra çektiği cumali ceber ve diğer videolarına güldüklerini gördüm. halil söyletmez'e mesafeliyim zaten ama orada yayınlanan videoların hepsini ilk defa izlemiştim ve zerre kadar yüzümde tebessüm bile oluşturmadı.

    çerezlik filmler olur, bunlarda bir sinema başyapıtı beklemez zaten insan. ama gerçekten cehalete övgü ana başlığı ile çekilen filmler sıkmaya başladı.
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap