8 entry daha
  • başlatmayın yaşanmışlıklarınıza! sıktınız...

    onun size gram saygısı yokken neyden ah bizim güzel "yaşanmışlıklar"ımız diye bahsedebiliyorsunuz hayret! bi tokat atın kendinize. kendinize saygınız olsun.

    ortada sadece o'nun için bir olaylar kurgusu varken o anki vakitlerinizin içine duygusallık katarak oluşturduğunuz "yaşanmışlıklar" malesef sıradan bir zaman parçasından ibaret. çok üzülüyorum böyle olunca, gerçekten. tamam ben de fazlasıyla duygusalım ama kendinize saygınızı yitirmeyin yahu. hayır zaten kelime etimolojik olarak teklikten uzak. tek taraflı aşkın, sevginin yaşanmışlığı diye kakalamayın içi boş safsatalarınızı kendinize. yaşanmışlığı geist gibi görmelisiniz ki kutsallığı olsun, değeri, kıymeti bilinsin. sizin yaşanmışlığınız varken onun için vaktini doldurduğu kişisiniz çünkü.

    ben de diyordum bunca yaşanmışlıklar, allahım nasıl olurlar vs diye ama kendimi odamın ortasında s*k gibi dikiliyorken buldum elimde telefonla. yaşanmışlık değil, anı defterimiz vardır her birimizin; iyi şeyler yazmayı dilediğimiz. bu yüzden anılarınızı kaydettiğiniz yeri iyi şeylerle doldurun iyi olarak gördüğünüz. saygınız olsun böylece.
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap