• bugune kadar kaldigim en enteresan otel sanirim.

    encore un 4 adet havuzu var, family, european, 2 adet de vıp pool. family olan bildigimiz havuz, giren pek yok.
    european da insanlar havuzda ama kesinlikle yuzmuyor, havuzun icinde belki 80 kisi var ama en az 70 i gunes gozluguyle icki icip kendini gostermek icin iceride. esimle ben kafamizi sokup cikarmaya utandik oyle soyleyeyim.

    otele girdigin anda resepsiyon odani upgrade etme pesinde. gunluk 50 dolara daha ust katlara cikmak ister misiniz, bilmem kac metrekare odamizi tercih ederseniz odaniza kahvalti gondeririz diyorlar falan. odalar harika otesi, soylemeye gerek yok, las vegas in en iyi oteli diye oda sebebiyle soyluyorlar bence.

    bunun disinda otelin icindeki havuz restoranina bile hostesle eslik edilerek gitmek zorundasin. 42 derece hava var, havuz kenarindasin ama gomlek pantolon giymemissin, sort mayo ve tshirt lesin diye seni one oturtmuyorlar. bu arada havuzun gobeginde bir de havuz casinosu var. an itibariyle cok kazaniliyor sanirim orada, cok yuksek sesle uu vuu falan diye bagiriyorlar. millet nerede para harcayacagini sasirmis, 1 saate gorurum bu arkadaslari.

    simdi boyle yazdim diye zannetmeyin ki cimriyim, sadece bu ortam benim gibi sikca gezen, luks ve hatta kumarhane seven birine bile agir geldi. sudan cikmis balik gibi etrafima bakiyorum nasil bir sey donuyor burada diye anlamak icin.

    ızlenimlerim henuz yeni, otele geleli 3-4 saat oluyor. muhtemelen daha cok tespitim olur ama yazmaya usenirim buraya, daha sonra bilgi edinmek isteyenler mesaj atabilir.
hesabın var mı? giriş yap