22 entry daha
  • öncelikle: https://www.reddit.com/r/future_fight/

    sizden ya paranızı ya da sabrınızı isteyen oyun. neredeyse her şeyin günlük bir limiti olduğu için milletin 2-3 günde açtığı event karakterlerini (dr strange, wolverine) siz 1-2 ayda açıyorsunuz ama açıyorsunuz... ayrıca, oyuna yeni başladıysanız hiç uğraşmayın bile onlarla. ilk işiniz en az bir tane tier-2 karakter sahibi olmak olsun. bunların en idealleri de rahat rahat biometriclerini kasabileceğiniz avengerlar. cap gibi, iron man gibi...

    oyunun size zaman zaman hediye olarak vereceği biometriclerin, ticketlerin, vesairelerin hepsini sharon rogers'a basın. evet, kadın netmarble'ın orijinal karakteri ve hayvan gibi op. tier-2 sharog ile oyundaki neredeyse tüm contentleri rahat rahat kasabilirsiniz.

    oyun içinde kıymetli her şey kristal ile halledil(ebil)iyor. günlük görevleri, achievementları yaparsanız gayet güzel bedavadan kristal kazanabiliyor ve kostümleri 750'den kapabilmek için %50 indirim günlerini bekliyorsunuz. sık sık indirim oluyor. (şu anda var mesela...)

    bunun dışında para vermeden katiyyen sahip olamayacağınız riri williams, hyperion, carnage gibi karakterler de yok değil tabii. ama bu karakterlerin hastası değilseniz gerek de yok.

    en son gelen x-men patch'i itibarıyla oyunun allah'ı jean grey. ona ulaşabilmek için de doğal olarak peygamber çilesi çekmeniz gerekiyor. tier-2'suna sahip olmanız gereken 5 x-men'den biri yalnızca x-men görevlerini yaparak açabildiğiniz, deli gibi kaynak harcamanızı gerektiren wolverine. diğeri de magneto. ona da yalnızca 6600 kristale x-men pack'ini satın alarak sahip olabiliyorsunuz. beş kuruş para vermeden, sene sonuna kadar onu da başaracağımı düşünüyorum.
    evet...
21 entry daha
hesabın var mı? giriş yap