14 entry daha
  • nedenini bende bilmiyorum ama niyeyse başından itibaren takip ettiğim karakter oldu. viral reklamları,fenomen sayılacak tiplerle reklamları, instagram'da beş milyon takipçisi olan irem derici ile başrolü paylaşması hatta filmin vizyona girmesine yakın tv reklamları.
    ya cidden kim niye para yatırır ,amaç nedir merak etmeye başladım.

    fragmanda en çok ilgimi çeken ciddi sponsor bağlantıları oldu. amatörlükten çok uzak ama profesyonel de değil garip bir yapım. hem irem derici'yi oynatacaksın hem o kadar reklam sponsorluk anlaşmaları olacak, şahan gökbakar dahi reklamını yapacak ama yaratılan karakter inanılmaz kötü olacak. elli defa kullanılmış espriler, çocuklar için uygun olmayan cinsel çağrışımlı ifadeler , komik olmaya çalışan ama yüzünde meymenet olmayan bir tipleme!!

    filimin tutmayacağını herhalde baştan anlamış olsalar gerek ki bilet fiyatı sekiz tl yapılmış. üç hafta da doksanbin kişi izlemiş ve bana kalırsa beklentilerinin çok altında bir gişey yapmış. aynı dönemde cem gelinoğlu sessiz sedasız dört kat gişe yapmış.

    filimin yapımcısı meğerse hulusi derici imiş. irem derici'nin babası ve çok meşhur reklam ajansı sahibi. seneryo aynı şekilde husuli derici'ye aitmiş.

    düşünün ki ülkenin en meşhur reklam ajansların birisi bir komedi filmi çekecek dese herhalde on numara beş yıldız olur diye düşünürüm. ucuz ötesi, vasat bile olmayan , kalitesiz bir yapım ile üç beş yolunu bulmaya çalışmak tam olarak ülkenin özeti. dilerim ikincisi veya başka türlü iğrenç yeni bir film çekmezler.
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap