18 entry daha
  • müzigi ve bazi oyunculuklari disinda cok basarili bir türk filmi...
    ***spoiler***
    azra akinin hastane sahnesindeki sahte yüz ifadesi (genel anlamda zaten cok kötü ama o sahnede dorukta), nurgül yesilcayin ve güven kiracin (zorlama el hareketi) asiri teatral oyunculugu, filmin insani, günlük, dogal havasina yakismiyor... oyuncular fazla oynuyor, büyük büyük oynamislar bizi o yüzden biraz içine almakta zorlandi film. ama senaryo ve yönetmenlerin basarisi tüm bunlari göz ardi etmenizi sagliyor.
    filmin müzigine gelince... sapka cikarilacak bir sey bulamadim. tamam cok kötü degil ama cok iyi bee hadi sapka cikaralimlik bir durum yok. yer yer ucuz korku filmi müziklerini andiran, gerilim yaratma konusunda "filmin kendisi yetmiyor abi basalim müzigi de herkes anlasin simdi bi seyler olacak" diyen, ama yer yer de tüyleri diken diken edebilen bir müzik.

    sonuç olarak filmle ilgiil iyi seyler çok daha agir basiyor, istanbulda yasayan herkesin tüylerini diken diken etmeyi basariyor.

    ***spoiler***
    7 cücelerin aslinda 8 kardes olduklari ama 8. nin kiz oldugu icin sokaklara atilmasi, ve kiz cücenin 7 erkek kardesinin arkalarindan salladigi küfürler filmle ilgili beni en cok etkileyen ayrinti oldu.
179 entry daha
hesabın var mı? giriş yap