324 entry daha
  • fut tarafinda division atladikca skorlarin daha oturakli olmaya basladigi oyun. bunda defansif olarak ne yapilmamasi gerektiginin ogrenilmesi de cok etkili. misal;

    1 - tackle ile topu calmaya calismayin, birakin rakip uzerinize gelsin.
    2 - topu hizlica kapayim olayina girmeyin birakin rakibiniz tiki taka debelensin. ıceri giremedikce hata yapma orani yukselecektir.
    3 - kadronuz ortalama bir kadro ise counter attack secin, defans dortlunuz ileri kontra ve korner disinda cikmasin
    4 - defans oyuncusunda pace onemli elbet ama phy ile def rating daha onemlidir. yavas ama cok iyi yer tutan, guclu bir defans oyuncusu ile lacazette i bile durdurabilirsiniz.
    5 - defans oyuncunuzun sliding tackle ozelligi iyi degilse kayarak topu almaya calismayin. bu sene sliding tackle feci sekilde nerflenmis.

    kaleyi 85 ratingli subasic e devrettim. 4k ya almistim 12 15 e satarim 3 gun sonra diyordum ama beni ipten aldigi mac sayisi o kadar fazla ki ben sayisini unuttum.

    ayrica verratti (87) dun pc tarafinda 10k idi. ınsanlar pace 70 alti olunca kolay kolay o oyuncuyu oynatmiyorlar ama olayi cok yanlis anliyorlar. kartin uzerindeki pace degeri oyuncunun sadece ne kadar hizli oldugunu gostermez. oyuncunun hizlanmasinin, top speed'inin, atikliginin karisimidir. ayrica verratti hadi yavas diyelim ki degil o kadar, ulan 87 rating 3 gun sonra 25k dan gidecek ne diye satarsin 10k dan ? neyse bunlar sayesinde biz de oyunun ortalarinda milyon coine ulasiyoruz sonucta.

    not: gecen lacazette in otw kartina sahip biriyle oynadim ve gipta ettim. hayir maci ben kazandim ve lacazette den de sadece bir gol yedim ama; adam daha modun ilk ayinda kendisini yil genelinde yaklasik 3-4m coin harcamaktan kurtarmis yerinde olsam o karti hic satmam zira bu sene otw kartlari special kartlarin neredeyse hepsiyle rating arttiracak. gecen yil sadece if kartlari bu degeri arttiriyordu. sansli pezevenk.
713 entry daha
hesabın var mı? giriş yap