• en komik tweety ve sylvester bölümüdür.

    sylvester, tweety'i yakalar ve yiyeceğini söyler her zamanki gibi. ancak tweety küstahlık eder ve "beni yiyemezsin ki, yersen çizgi film biter, bu filmin starı benim" der. sylvester da yer haliyle ve "bu dizinin starı biraz tuzsuzmuş" der. neyse büyükanne gelir, sylvester'ı yediğini görür ve hemen warner bros.u arar. adamlardan "noooooooğğğ" şeklinde tepki alınca dünyası başına yıkılır, sylvester'a dönüp "kovulduk!" der. işsiz güçsüz gezerler. sylvester hapse girer. programın yapımcısı yeni tweety arar (ki bu arama seansı süperdir, tüm warner bros karakterleri tweety olmaya çalışır; o eşek kadar tavuk bile!), ülkede isyan başlar, tüm dünya taklit tweetyleri sevmez, olay pentagon'a kadar gider; yapımcı pentagon'da şu konuşmayı yapar,

    - merhaba. tweety öldü. her yerde kaos var. tweety olmazsa dizi olmaz. dizi olmazsa rating olmaz. rating olmazsa resimli ürünlerini maliyetinin 4000 katına satamayız, üretim olmaz..

    (kimseden ses çıkmaz)

    -..yani para kazanamayız!!

    herkes hep bir ağızdan : eveeet!! tweety'i geri getirmeliyiz!! haydaaa!! bulun o kediyi!!!

    hapse girmiş sylvester'a tüm dünya saldırmaya çalışırken rüya olduğunu anlarız. bugün gene verdiler ben de güne böyle mutlu mutlu başladım..
252 entry daha
hesabın var mı? giriş yap