66 entry daha
  • ilk olarak 2007 yılında dior homme'un daha yoğunlaştırılmış ve yeniden düzenlenmiş hali olarak lanse edilse de, dior homme intense kendine özgü çok farklı bir açılışa sahip.

    2011 yılında ilk formunun içinde bulunan hafif yosun esintisini kaybederek yeni bir formulasyon oluşturuldu ve bence 2007'den daha başarılı ve daha ferah bir koku haline geldi. tabi burada 40 yılı aşkındır sektörde olan ve 2006 yılından beri dior'un parfüm geliştirme direktörü olarak çalışan françois demachy'nin adını anmak gerek.

    dior'un erkeksi olmayan erkek parfümleri kategorisinde homme intense ile yeni bir yol açtığını düşünüyorum. içeriğindeki iris çiçeği'ne rağmen çiçeksi bir koku olduğunu söylemek zor. zaten dior da ürünü odunsu amber olarak lanse etmişti. çiçeksi bir koku demesek de biraz unisex durduğu inkar edilemez. bunda vanilya ve kehribar'ın rolü olduğunu düşünüyorum.

    asil ve şık bir koku olduğu kesin fakat yaz aylarında kot/tişört ikilisiyle birlikte kullanmak pek uygun değil gibi. daha çok toplantılar, özel günler ve iş yemekleri gibi durumlarda takım elbisenizin tamamlayıcısı olabilecek ağırlıkta bir parfüm.
    ben 7 yıldır kullanıyorum ve bu süreçte etrafımdakilerden genelde çok ağır olduğu tepkisi aldım fakat dior homme intense açılıştan itibaren öyle büyülü bir dünyaya götürüyor ki kolay kolay vazgeçemiyorsunuz.

    farkedilirlik ve kalıcılık hususlarını çok önemsemiyorum çünkü benim önceliğim yapay olmayan bir koku.

    son olarak gün itibariyle 150 ml fiyatı 615 tl'dir.*
106 entry daha
hesabın var mı? giriş yap