9 entry daha
  • ürünleri orta üst kalite (çin standardına göre), kargoya verme hızı çok çok yavaş, iletişimi berbattır. üç dört alışveriş yaptım, biri sorunsuz bir ay civarı geldi, biri 67 günde ancak geldi( dispute vs başlattım, 20 dolarlık sipariş), biri hiç gelmedi paramı iade ettiler, biri gelmedi, ben de zamanında araştırmadım, paranın üstüne yattılar. (azcık da benim suçum)

    bir kere dahi satıcıyla mesajlaşmadan, ürünüm nerde demeden ürün gelmedi. kaldı ki burdan alışveriş yapan adam bilir, siparişten bi hafta sonra açıp mesaj atmaz, ulaşma tarihi birçok üründe 24-37 gün yazar. 1 ay civarında sorarsın naptınız müdür diye veya kargo takipten bakarsın.
    tek alışverişi bundan olanlar aliexpressi böyle sanmasın diye yazıyorum, 5 6 dolarlık birçok alışverişim 20 gün içinde geldi, 8 günde gelen var (3 günü ptt hatta, 5 günde ülkeye gelmiş yani).

    ucuz etin yahnisi de değil, bir iphone kablosunu da 6-8 dolara satıyor. 70 sente aynı kabloyu alır 10 tane alırım, 5 tanesi çalışmasa içim acımaz, zaten şarjdan başka bi sebeple kablo kullanmıyorum. ben uzak duruyorum, kendi tecrübemi paylaştım.
66 entry daha
hesabın var mı? giriş yap