8 entry daha
  • fantazi dünyası geniş çocuklardır. muhtemelen pamuk prenses, uyuyan güzel, küçük prenses vs... gibi masalları okuya okuya kafayı yerler, kendilerinin neden asil kandan gelemediğine bir türlü akıl sır erdiremezler.

    bunların daha da patetik olanları kendi düş dünyalarında, aslında kendilerinin gerçek bir prenses olduklarını ve fakat soylu aileleri bunları hayatı öğrensin diye türkiye'ye orta halli bir ailenin yanına geçici olarak evlatlık verildiği sanrısını yaratır. ve 18 yaşına geldiklerinde bir anda kapıda beliriverecek olan, melon şapkalı alfred adlı bir uşağın geleceği günü iple çekerler.
    alfred onu, soylu ailesiyle tanıştırmaya götürecektir ve fakat küçük kızımız kendi türk ailesini çok sevdiği için alfred'i reddedecek ve onu ingiltere'ye eli boş gönderecektir. bu da daha onu bebekken eğitime yollayan gerçek ailesine kapak olacaktır.

    sonra tabii yaş 8-9'a gelince böyle bir şeyin asla olmayacağını anlar, eh madem prenses olamıyorum bari jedi şovalyesi olayım diyerek, hayal gücündeki kariyerlerini başka bir alana kaydırırlar.
20 entry daha
hesabın var mı? giriş yap