7 entry daha
  • rezalet olmasına rağmen sözlükte ilgi görmemiş ve az önce fark ettiğim başlık. (bkz: vay anam vay neler dönmüş serhat ya)

    granfondo yarışlarına şimdiye dek hep şüpheyle yaklaştım. organizasyon komitesinin bunun için yeterli tecrübeye, birikime sahip olduğunu kesinlikle düşünmüyorum. yarış organizasyonu çok ciddi iştir, hata kaldırmaz. ayrıca çok fazla amatör ve yeniyetme sporcunun katıldığı bir organizasyon. bir de üstüne para veriyorsunuz bunun. buna rağmen yarış alanında ambulans dahi bulundurmamak çok büyük bir ihmaldir ve yüzlerce bisikletçininin hayatını riske atmaktır.

    ne yazık ki federasyon yarışlarında bile yeterli güvenlik önlemi yok. yıllar önce bir yarışta ağır yaralanan bir bisikletçinin yarış alanında ambulans olmadığı için saatlerce ambulans beklediğini gayet iyi hatırlıyorum.

    bu sebeple türkiye'de birçok şey yapılamadığı gibi ne yazık ki bisiklet sporu da yapılamaz. benim can güvenliğim ve sağlığım, alacağım siktiriboktan bir madalya veya çıkacağım muhtemel kürsüden çok daha kıymetli. bisikletime sağlığım için, keyif için binerim; gerisi lafı güzaf.
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap